Porto

100% good time!

Prijs € 14,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Pierre Oskam

Paperback | September 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met time to momo Porto op zak kun je onvoorbereid het vliegtuig in stappen, in je eigen tempo de stad ontdekken en de local lifestyle beleven. Met onze routes leiden wij je namelijk langs alle favoriete adressen van onze local en delen we alleen de échte highlights met je. Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must see meepikkend, via een fijn koffietentje naar de leukste conceptstores. Want wij willen dat jij 100% van je citytrip geniet! Jij gaat Porto ontdekken! Bem-vindo in Porto, de grootste Noord-Portugese stad waar echte Portuenses (inwoners van Porto) francesinhas eten. De schitterende havenstad 'Portus Cale', waar Portugal haar naam aan dankt, ligt aan zowel de rivier de Douro als aan de Atlantische Oceaan. De Douro ontspringt in het noorden van Spanje, en geeft voet aan de wijngaarden van de Dourovallei. Maak kennis met portwijn, mooie uitzichten en de beste plekken om traditionele gerechten uit de regio te proeven. Ontdek ook de verrassende eigen stijl van de lokale kunstwereld, de designwinkels en het nachtleven. De mix tussen historie en nieuwe trends geeft Porto een bohemian karakter. Het is verrassend makkelijk je hier snel thuis te voelen. Niets moet, alles mag, en alles is op loopafstand. Até breve!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Pierre Oskam
Uitgever
Mo'Media
ISBN
9789057678349
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Met time to momo Porto op zak kun je onvoorbereid het vliegtuig in stappen, in je eigen tempo de stad ontdekken en de local lifestyle beleven. Met onze routes leiden wij je namelijk langs alle favoriete adressen van onze local en delen we alleen de échte highlights met je. Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must see meepikkend, via een fijn koffietentje naar de leukste conceptstores. Want wij willen dat jij 100% van je citytrip geniet!

Jij gaat Porto ontdekken! Bem-vindo in Porto, de grootste Noord-Portugese stad waar echte Portuenses (inwoners van Porto) francesinhas eten. De schitterende havenstad 'Portus Cale', waar Portugal haar naam aan dankt, ligt aan zowel de rivier de Douro als aan de Atlantische Oceaan. De Douro ontspringt in het noorden van Spanje, en geeft voet aan de wijngaarden van de Dourovallei. Maak kennis met portwijn, mooie uitzichten en de beste plekken om traditionele gerechten uit de regio te proeven. Ontdek ook de verrassende eigen stijl van de lokale kunstwereld, de designwinkels en het nachtleven. De mix tussen historie en nieuwe trends geeft Porto een bohemian karakter. Het is verrassend makkelijk je hier snel thuis te voelen. Niets moet, alles mag, en alles is op loopafstand. Até breve!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Pierre Oskam
Uitgever
Mo'Media
ISBN
9789057678349
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99