Pluk je momenten

ontdek een wereld vol geluk

Prijs € 19,95

Levertijd: 1-2 werkdagen

Janne Willems

Paperback | November 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Voor je staat Janne Willems, in haar handen een bos viltstiften en een pakje kaarten. Zestien maanden lang reisde ze de wereld over, door zesentwintig landen. Duizenden mensen tekenden een mooi moment op een kaartje. Met dit boek kun je meegenieten van deze bijzondere reis met indrukwekkende verhalen.In Nieuw Zeeland ontving Collin zijn eerste vaderdags- kaart van zijn dochter, die hij 28 jaar lang niet gezien had. In Servië weet een vrouw geen mooi moment om te tekenen, totdat ze zich haar voetballende zoon herinnert. Een meisje uit Vietnam denkt dat ze te verlegen is om vreemden aan te spreken, maar helpt Janne toch als tolk. Een suïcidale man in Kopenhagen straalt als hij een liedje uit zijn jeugd zingt. En als in een Zweedse treincoupé Janne een tekening totaal verkeerd interpreteert, barst de hele coupé in lachen uit.Wat gebeurt er als je gewoon op mensen afstapt en vraagt naar hun geluk? Wat maken momenten mooi? Hoe beleef je er meer? En welke bijzondere verschillen en overeenkomsten zijn er tussen mooie momenten uit Nederland, Nepal en Nieuw Zeeland?Pluk Je Momenten daagt je uit om te genieten van de mooie momenten - groot en klein - in je eigen leven en dat van anderen. Een feest van mensen, moed en de schoonheid van de wereld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Janne Willems
Uitgever
& uitgevers
ISBN
9789079679386
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

Voor je staat Janne Willems, in haar handen een bos viltstiften en een pakje kaarten. Zestien maanden lang reisde ze de wereld over, door zesentwintig landen. Duizenden mensen tekenden een mooi moment op een kaartje. Met dit boek kun je meegenieten van deze bijzondere reis met indrukwekkende verhalen.

In Nieuw Zeeland ontving Collin zijn eerste vaderdags- kaart van zijn dochter, die hij 28 jaar lang niet gezien had. In Servië weet een vrouw geen mooi moment om te tekenen, totdat ze zich haar voetballende zoon herinnert. Een meisje uit Vietnam denkt dat ze te verlegen is om vreemden aan te spreken, maar helpt Janne toch als tolk. Een suïcidale man in Kopenhagen straalt als hij een liedje uit zijn jeugd zingt. En als in een Zweedse treincoupé Janne een tekening totaal verkeerd interpreteert, barst de hele coupé in lachen uit.

Wat gebeurt er als je gewoon op mensen afstapt en vraagt naar hun geluk? Wat maken momenten mooi? Hoe beleef je er meer? En welke bijzondere verschillen en overeenkomsten zijn er tussen mooie momenten uit Nederland, Nepal en Nieuw Zeeland?
Pluk Je Momenten daagt je uit om te genieten van de mooie momenten - groot en klein - in je eigen leven en dat van anderen. Een feest van mensen, moed en de schoonheid van de wereld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Janne Willems
Uitgever
& uitgevers
ISBN
9789079679386
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99