Pitty naar college

Prijs € 5,00

Uitverkocht

Esther Bremer, Anja de Crom

Paperback | Januari 2003 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Pitty naar college' is een meesterlijke persiflage en het intrigerende vervolg op de Pitty-serie van Enid Blyton. In deze boekjes ging de jonge en brave Pitty naar kostschool met haar trouwe vriendinnen. Nadat de achttienjarige Pitty met succes haar kostschooltijd op Malory Towers heeft afgerond, gaat ze in gezelschap van haar beste vriendin Sally verder studeren op het St. Andrews College. Ook Alice en Betty, befaamd om hun dwaze streken, zijn van de partij. Maar St. Andrews is niet de keurige school die het lijkt. Want wat is juffrouw Peters van plan met de poëzieclub? Welke rol speelt de knappe tuinman? Wat schuilt er achter het norse uiterlijk van Claire? St. Andrews blijkt te wemelen van intriges, avonturen en romantiek. Wegwijs gemaakt door de aantrekkelijke Artemis leert Pitty dat er meer bestaat dan brave vriendschappen en nette verloofdes. Maar daardoor vergeet Pitty bijna de belangrijkste vriendin in haar leven. Esther Bremer en Anja de Crom zijn de schrijfsters van het eerste deel in de Broeinest-reeks. Deze serie, die oorspronkelijk door Uitgeverij Greber werd uitgeven, is overgenomen door LaVita Publishing. 'Pitty naar college' is te bestellen via LaVita Publishing in de oorspronkelijke eerste uitgave.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Esther Bremer, Anja de Crom
Uitgever
LaVita Publishing
ISBN
9789055926015
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2003
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
141

Beschrijving

Pitty naar college' is een meesterlijke persiflage en het intrigerende vervolg op de Pitty-serie van Enid Blyton. In deze boekjes ging de jonge en brave Pitty naar kostschool met haar trouwe vriendinnen.
Nadat de achttienjarige Pitty met succes haar kostschooltijd op Malory Towers heeft afgerond, gaat ze in gezelschap van haar beste vriendin Sally verder studeren op het St. Andrews College. Ook Alice en Betty, befaamd om hun dwaze streken, zijn van de partij. Maar St. Andrews is niet de keurige school die het lijkt.
Want wat is juffrouw Peters van plan met de poëzieclub? Welke rol speelt de knappe tuinman? Wat schuilt er achter het norse uiterlijk van Claire? St. Andrews blijkt te wemelen van intriges, avonturen en romantiek. Wegwijs gemaakt door de aantrekkelijke Artemis leert Pitty dat er meer bestaat dan brave vriendschappen en nette verloofdes. Maar daardoor vergeet Pitty bijna de belangrijkste vriendin in haar leven.

Esther Bremer en Anja de Crom zijn de schrijfsters van het eerste deel in de Broeinest-reeks. Deze serie, die oorspronkelijk door Uitgeverij Greber werd uitgeven, is overgenomen door LaVita Publishing. 'Pitty naar college' is te bestellen via LaVita Publishing in de oorspronkelijke eerste uitgave.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Esther Bremer, Anja de Crom
Uitgever
LaVita Publishing
ISBN
9789055926015
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2003
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
141

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99