Perspectief op het IKC

praktisch beeldboek over integrale kindcentra en kindnetwerken

Prijs € 34,50

Uitverkocht

Ester van Winkel, Henk Derks, Peter Vereijken

Hardback | Januari 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Perspectief op het IKC bundelt een aantal artikelen rondom de visie op, de noodzaak van en de totstandkoming van een integraal kindcentrum. Het boek is meer dan informatief; er is gekozen voor de vorm van een beeldend boek – een beeldboek - met verschillende informatievormen in woord en beeld; informatie & inspiratie. Het boek biedt een multifocaal perspectief op het IKC. Hiermee biedt het inzichten voor zowel de bijziende, wiens blikveld zich beperkt tot bekend terrein, als voor de verziende, die vooral oog heeft voor nieuwe zaken. De blik bundelt zich als het ware op een nieuw 'onderwijs'-stelsel: educatie 3.0! Educatie 1.0 – basisschool Educatie 2.0 – brede school Educatie 3.0 – integraal kindcentrum Het boek neemt u mee op een pad naar de, volgens de auteurs, nabije toekomst. Een pad met verschillende uitkijkjes om eens bij stil te staan, langs het centrale ‘beeld’ kindnetwerk. Pas op! Er zijn beren op het pad. Maar wees gerust: deze beren zijn luchtspiegelingen. De angst voor de beren is gevaarlijker dan de beren zelf. In het boek worden voldoende tips geleverd om ze te verjagen. Soms concreet en netjes opgesomd, soms inspirerend tot verder nadenken en (ver)beeldend. Voor de linker- en rechterbreindenkers onder ons… Als u, werkzaam in of betrokken bij het onderwijs(-beleid), nu nieuwsgierig bent, bent u de lezer voor dit boek. Een boek om in te bladeren, een boek om te bestuderen, een boek om te verkennen. Welkom!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ester van Winkel, Henk Derks, Peter Vereijken
Uitgever
SWP
ISBN
9789088502026
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Perspectief op het IKC bundelt een aantal artikelen rondom de visie op, de noodzaak van en de totstandkoming van een integraal kindcentrum. Het boek is meer dan informatief; er is gekozen voor de vorm van een beeldend boek – een beeldboek - met verschillende informatievormen in woord en beeld; informatie & inspiratie.

Het boek biedt een multifocaal perspectief op het IKC. Hiermee biedt het inzichten voor zowel de bijziende, wiens blikveld zich beperkt tot bekend terrein, als voor de verziende, die vooral oog heeft voor nieuwe zaken. De blik bundelt zich als het ware op een nieuw 'onderwijs'-stelsel: educatie 3.0!

Educatie 1.0 – basisschool
Educatie 2.0 – brede school
Educatie 3.0 – integraal kindcentrum

Het boek neemt u mee op een pad naar de, volgens de auteurs, nabije toekomst. Een pad met verschillende uitkijkjes om eens bij stil te staan, langs het centrale ‘beeld’ kindnetwerk. Pas op! Er zijn beren op het pad. Maar wees gerust: deze beren zijn luchtspiegelingen. De angst voor de beren is gevaarlijker dan de beren zelf. In het boek worden voldoende tips geleverd om ze te verjagen. Soms concreet en netjes opgesomd, soms inspirerend tot verder nadenken en (ver)beeldend. Voor de linker- en rechterbreindenkers onder ons…

Als u, werkzaam in of betrokken bij het onderwijs(-beleid), nu nieuwsgierig bent, bent u de lezer voor dit boek. Een boek om in te bladeren, een boek om te bestuderen, een boek om te verkennen. Welkom!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ester van Winkel, Henk Derks, Peter Vereijken
Uitgever
SWP
ISBN
9789088502026
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99