Peperkoek

recepten, knutselideeën en weetjes

Prijs € 24,99

Uitverkocht

Jan Borms

Hardback | September 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Peperkoek. Misschien eet je het als tussendoortje. Of past het bij je favoriete theemoment? Bij anderen prijkt er elke ochtend nog peperkoek op de ontbijttafel. Peperkoek zit diep gebakken in onze cultuur. Het is een oud en bekend gebruik om met Pasen, Valentijn of Nieuwjaar peperkoek uit te delen in de vorm van een hart. En ook de uitdrukking 'een hart van peperkoek' kennen we allemaal. Sta je er soms bij stil hoe deze dagelijkse lekkernij gemaakt wordt? Wat er allemaal inzit en hoe lang het al bestaat? En wat je er allemaal mee kan doen?Het boek 'Peperkoek' wil dit authentiek, origineel en eerlijk product terug onder de aandacht brengen. Want de mogelijkheden met peperkoek zijn eindeloos, zowel in als buiten de keuken: muesli van peperkoek, een peperkoekcocktail, een salade met croutons van peperkoek, maar ook: je eigen peperkoeken hart of een peperkoeken huisje. In dit boek vind je ze allemaal naast 145 andere fijne weetjes, tips en recepten over en met peperkoek.Bij Vondelmolen bakken ze al vijf generaties lang peperkoek aan de hand van een zorgvuldig bewaard familierecept. Hun peperkoek kreeg het label van officieel streekproduct. In dit boek delen ze hun geschiedenis en kennis.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jan Borms
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089317063
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
190

Beschrijving

Peperkoek. Misschien eet je het als tussendoortje. Of past het bij je favoriete theemoment? Bij anderen prijkt er elke ochtend nog peperkoek op de ontbijttafel. Peperkoek zit diep gebakken in onze cultuur. Het is een oud en bekend gebruik om met Pasen, Valentijn of Nieuwjaar peperkoek uit te delen in de vorm van een hart. En ook de uitdrukking 'een hart van peperkoek' kennen we allemaal. Sta je er soms bij stil hoe deze dagelijkse lekkernij gemaakt wordt? Wat er allemaal inzit en hoe lang het al bestaat? En wat je er allemaal mee kan doen?

Het boek 'Peperkoek' wil dit authentiek, origineel en eerlijk product terug onder de aandacht brengen. Want de mogelijkheden met peperkoek zijn eindeloos, zowel in als buiten de keuken: muesli van peperkoek, een peperkoekcocktail, een salade met croutons van peperkoek, maar ook: je eigen peperkoeken hart of een peperkoeken huisje. In dit boek vind je ze allemaal naast 145 andere fijne weetjes, tips en recepten over en met peperkoek.

Bij Vondelmolen bakken ze al vijf generaties lang peperkoek aan de hand van een zorgvuldig bewaard familierecept. Hun peperkoek kreeg het label van officieel streekproduct. In dit boek delen ze hun geschiedenis en kennis.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jan Borms
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089317063
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
190

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99