Pensioenregelingen

Prijs € 38,51

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

E.M.F. Schols-van Oppen, N.M. Winter

Paperback | September 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Er is een toenemende belangstelling voor pensioen. Niet in het minst omdat pensioen minder zeker blijkt te zijn dan altijd was gedacht. De toegenomen levensverwachting en de aanhoudend lage rente stuwt de pensioenkosten op tot ongekende hoogte. Dit heeft geleid tot aangescherpte wet- en regelgeving en een forse inperking van het fiscale kader. Daarnaast wordt al jaren gesproken over een nieuwe inrichting van het pensioenstelsel. In dit boek wordt aan de hand van tal van voorbeelden uitgebreid ingegaan op de juridische en fiscale aspecten van pensioen. Het boek is vooral bedoeld als praktisch naslagwerk op het terrein van pensioen.Dit is de zesde druk van het boek Pensioenregelingen dat voor het eerst verscheen in het voorjaar van 2002. Het boek wordt zeer gewaardeerd. De talloze ontwikkelingen van de laatste jaren maakten een zesde druk noodzakelijk. Het boekje is hierdoor uiterst actueel en volledig.Emilie Schols en Natasja Winter zijn allround pensioenspecialisten. Natasja Winter als partner van KWPS (www.kwps.nl) en Emilie Schols als intern toezichthouder bij een aantal pensioenfondsen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
E.M.F. Schols-van Oppen, N.M. Winter
Uitgever
Sdu Uitgevers
ISBN
9789012400626
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
170

Beschrijving

Er is een toenemende belangstelling voor pensioen. Niet in het minst omdat pensioen minder zeker blijkt te zijn dan altijd was gedacht. De toegenomen levensverwachting en de aanhoudend lage rente stuwt de pensioenkosten op tot ongekende hoogte. Dit heeft geleid tot aangescherpte wet- en regelgeving en een forse inperking van het fiscale kader. Daarnaast wordt al jaren gesproken over een nieuwe inrichting van het pensioenstelsel. In dit boek wordt aan de hand van tal van voorbeelden uitgebreid ingegaan op de juridische en fiscale aspecten van pensioen. Het boek is vooral bedoeld als praktisch naslagwerk op het terrein van pensioen.

Dit is de zesde druk van het boek Pensioenregelingen dat voor het eerst verscheen in het voorjaar van 2002. Het boek wordt zeer gewaardeerd. De talloze ontwikkelingen van de laatste jaren maakten een zesde druk noodzakelijk. Het boekje is hierdoor uiterst actueel en volledig.

Emilie Schols en Natasja Winter zijn allround pensioenspecialisten. Natasja Winter als partner van KWPS (www.kwps.nl) en Emilie Schols als intern toezichthouder bij een aantal pensioenfondsen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
E.M.F. Schols-van Oppen, N.M. Winter
Uitgever
Sdu Uitgevers
ISBN
9789012400626
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2017
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
170

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99