Paramedische zorg bij reumatische aandoeningen

Prijs € 103,95

Zal niet verschijnen

Ook beschikbaar als:

Paperback | Augustus 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit boek is een aanrader voor praktiserende paramedici die meer willen weten over reumatische aandoeningen, de gevolgen daarvan en de (para)medische behandelmogelijkheden van deze aandoeningen. Het boek is tevens interessant voor reumatologen, huisartsen, verpleeghuisartsen en revalidatieartsen vanwege het inzicht dat wordt gegeven in de mogelijkheden en onmogelijkheden van diverse behandelingen. De afgelopen tien jaar is de medische en paramedische zorg voor mensen met een reumatische aandoening aanzienlijk veranderd. Vernieuwde inzichten in medicatie en oefentherapie leidden tot een andere patiëntbehandeling. Ook bestaat steeds meer belangstelling voor de multidisciplinaire benadering van de reumatische patiënt. Dit boek, dat de nieuwe uitgave is van het in 1993 verschenen 'Fysiotherapie bij reumatische aandoeningen', springt in op deze veranderingen.'Paramedische zorg bij reumatische aandoeningen' bevat, naast bestaande, herziene hoofdstukken, geheel nieuwe hoofdstukken bijvoorbeeld over oefen-, hand-, ergo- en podotherapie, maatschappelijk werk en de verpleegkundige reumaconsulent. Tevens zijn aan deze uitgave een uitgebreide bijlage over meetinstrumenten en een bijlage met adressen van organisaties toegevoegd.In het eerste deel van dit boek wordt ingegaan op de algemene aspecten van reumatische aandoeningen. In het tweede deel worden specifieke therapievormen en aanverwante aspecten beschreven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036816205
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2019
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
404

Beschrijving

Dit boek is een aanrader voor praktiserende paramedici die meer willen weten over reumatische aandoeningen, de gevolgen daarvan en de (para)medische behandelmogelijkheden van deze aandoeningen. Het boek is tevens interessant voor reumatologen, huisartsen, verpleeghuisartsen en revalidatieartsen vanwege het inzicht dat wordt gegeven in de mogelijkheden en onmogelijkheden van diverse behandelingen. 

De afgelopen tien jaar is de medische en paramedische zorg voor mensen met een reumatische aandoening aanzienlijk veranderd. Vernieuwde inzichten in medicatie en oefentherapie leidden tot een andere patiëntbehandeling. Ook bestaat steeds meer belangstelling voor de multidisciplinaire benadering van de reumatische patiënt. Dit boek, dat de nieuwe uitgave is van het in 1993 verschenen 'Fysiotherapie bij reumatische aandoeningen', springt in op deze veranderingen.

'Paramedische zorg bij reumatische aandoeningen' bevat, naast bestaande, herziene hoofdstukken, geheel nieuwe hoofdstukken bijvoorbeeld over oefen-, hand-, ergo- en podotherapie, maatschappelijk werk en de verpleegkundige reumaconsulent. Tevens zijn aan deze uitgave een uitgebreide bijlage over meetinstrumenten en een bijlage met adressen van organisaties toegevoegd.
In het eerste deel van dit boek wordt ingegaan op de algemene aspecten van reumatische aandoeningen. In het tweede deel worden specifieke therapievormen en aanverwante aspecten beschreven.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Bohn Stafleu van Loghum
ISBN
9789036816205
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2019
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
404

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99