Overspoeld door hartstocht (e-Book)

Oosterse verlokking / Italiaanse extase / Spaanse passie

Prijs € 7,49
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Lynne Graham, Fleur van Ingen, Carol Marinelli

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Bouquet, al 4500 verhalen lang een lofzang op de romantiek… Lynne Graham - Oosterse verlokkingClaire zit vast op een eiland, en de enige manier om er weg te komen is door aan te monsteren op het luxejacht van kroonprins Raif Sultan bin Al-Rashid. Zodra ze buitengaats zijn, weet ze dat ze een vergissing heeft begaan. De prins is véél te aantrekkelijk! Ze neemt zich voor ver bij hem uit de buurt te blijven. Of is de oosterse verlokking toch te groot?Fleur van Ingen - Italiaanse extase Jem werkt aan een archeologisch project in Sorrento. Net als ze op het punt staan een belangrijke ontdekking te doen, dreigt hun nieuwe sponsor, miljardair Enzo Russo, de betaling stop te zetten. Als ze hem ontmoet tijdens een feest op zijn luxejacht, wil ze hem eens flink de waarheid vertellen, maar zodra ze hem aankijkt, wordt ze licht in het hoofd. Komt dat door haar woede, of door de Italiaanse extase die de knappe tycoon in haar doet oplaaien? Carol Marinelli - Spaanse passieEmily krijgt de kans om in het betoverende Spanje te gaan werken. Het landschap en de muziek doen een vuur in haar ontbranden - dat door één zinderende glimlach van haar baas, Alejandro Romero, wordt aangewakkerd tot een inferno. Ze mag niet aan deze heftige gevoelens toegeven, want zo’n machtige magnaat ziet natuurlijk niet echt iets in iemand zoals zij. Maar zal ze Alejandro’s Spaanse passie kunnen weerstaan?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lynne Graham, Fleur van Ingen, Carol Marinelli
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402564679
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2023
Bestandsgrootte
1174945 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
371

Beschrijving

Bouquet, al 4500 verhalen lang een lofzang op de romantiek…

Lynne Graham - Oosterse verlokking

Claire zit vast op een eiland, en de enige manier om er weg te komen is door aan te monsteren op het luxejacht van kroonprins Raif Sultan bin Al-Rashid. Zodra ze buitengaats zijn, weet ze dat ze een vergissing heeft begaan. De prins is véél te aantrekkelijk! Ze neemt zich voor ver bij hem uit de buurt te blijven. Of is de oosterse verlokking toch te groot?

Fleur van Ingen - Italiaanse extase 

Jem werkt aan een archeologisch project in Sorrento. Net als ze op het punt staan een belangrijke ontdekking te doen, dreigt hun nieuwe sponsor, miljardair Enzo Russo, de betaling stop te zetten. Als ze hem ontmoet tijdens een feest op zijn luxejacht, wil ze hem eens flink de waarheid vertellen, maar zodra ze hem aankijkt, wordt ze licht in het hoofd. Komt dat door haar woede, of door de Italiaanse extase die de knappe tycoon in haar doet oplaaien? 

Carol Marinelli - Spaanse passie

Emily krijgt de kans om in het betoverende Spanje te gaan werken. Het landschap en de muziek doen een vuur in haar ontbranden - dat door één zinderende glimlach van haar baas, Alejandro Romero, wordt aangewakkerd tot een inferno. Ze mag niet aan deze heftige gevoelens toegeven, want zo’n machtige magnaat ziet natuurlijk niet echt iets in iemand zoals zij. Maar zal ze Alejandro’s Spaanse passie kunnen weerstaan?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lynne Graham, Fleur van Ingen, Carol Marinelli
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402564679
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2023
Bestandsgrootte
1174945 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
371

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99