Over de kop (e-Book)

Wat er in je hoofd en lichaam gebeurt bij een burnout en hoe je er weer van afkomt

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book

Brankele Frank

EPUB | November 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Toen neurobioloog en consultant Brankele Frank (1987) een burnout kreeg, merkte ze dat gebrek aan kennis haar genezing in de weg zat. Waar ze behoefte aan had: precies weten wat er in haar lichaam aan de hand was en erkenning voor het feit dat het niet alleen tussen haar oren zat. Ze ging op onderzoek uit met het idee dat wie begrijpt wat een burnout is, er ook sneller weer vanaf kan komen. Als neurobioloog ontdekte ze zowaar dat je een burnout in je hersenen kunt zien. Als consultant zette ze die ontdekkingen vervolgens om in een hanteerbaar plan om hem te verjagen (met goede zorg voor zowel lichaam als geest). En als doorgewinterde ervaringsdeskundige kwam ze er na een tweede burnout (een boek schrijven bleek ook best stressvol) weer bovenop. Over de kop is het boek dat Frank graag zou hebben gelezen toen ze haar eerste klachten kreeg - of liefst daarvoor nog. Het is even humoristisch als wetenschappelijk, even persoonlijk als inzichtelijk. Kortom, een belangrijk boek voor iedereen die stress ervaart. Oftewel: voor iedereen. Brankele Frank (1987) studeerde neurobiologie in Amsterdam, Londen en Parijs. Ze schreef eerder voor Hard//hoofd, nrc.next en Vrij Nederland, gaf les aan de UvA, werkte als strategieconsultant bij McKinsey & Company en zat in het managementteam van ARTIS.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Brankele Frank
Uitgever
Das Mag Uitgeverij B.V.
ISBN
9789493320482
Formaat
EPUB
Publicatiedatum
November 2023
Bestandsgrootte
2655931 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
332

Beschrijving

Toen neurobioloog en consultant Brankele Frank (1987) een burnout kreeg, merkte ze dat gebrek aan kennis haar genezing in de weg zat. Waar ze behoefte aan had: precies weten wat er in haar lichaam aan de hand was en erkenning voor het feit dat het niet alleen tussen haar oren zat. Ze ging op onderzoek uit met het idee dat wie begrijpt wat een burnout is, er ook sneller weer vanaf kan komen.

Als neurobioloog ontdekte ze zowaar dat je een burnout in je hersenen kunt zien.

Als consultant zette ze die ontdekkingen vervolgens om in een hanteerbaar plan om hem te verjagen (met goede zorg voor zowel lichaam als geest).

En als doorgewinterde ervaringsdeskundige kwam ze er na een tweede burnout (een boek schrijven bleek ook best stressvol) weer bovenop.

Over de kop is het boek dat Frank graag zou hebben gelezen toen ze haar eerste klachten kreeg - of liefst daarvoor nog. Het is even humoristisch als wetenschappelijk, even persoonlijk als inzichtelijk. Kortom, een belangrijk boek voor iedereen die stress ervaart. Oftewel: voor iedereen.

Brankele Frank (1987) studeerde neurobiologie in Amsterdam, Londen en Parijs. Ze schreef eerder voor Hard//hoofd, nrc.next en Vrij Nederland, gaf les aan de UvA, werkte als strategieconsultant bij McKinsey & Company en zat in het managementteam van ARTIS.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Brankele Frank
Uitgever
Das Mag Uitgeverij B.V.
ISBN
9789493320482
Formaat
EPUB
Publicatiedatum
November 2023
Bestandsgrootte
2655931 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
332

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99