Ontwikkelingspsychologie II

levensloop vanaf de jongvolwassenheid

Prijs € 44,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

R.S. Feldman, Robert S. Feldman

Paperback | April 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

ONTWIKKELINGSPSYCHOLOGIE IILevensloop vanaf de jongvolwassenheidRobert S. FeldmanOntwikkelingspsychologie is een uniek vakgebied. In tegenstelling tot andere disciplines heeft ieder mens er persoonlijke ervaringen mee. Het is een discipline die niet alleen bestaat uit ideeën, theorieën en concepten, maar die vooral ook de kern raakt van wat ieder van ons gemaakt heeft tot wat we zijn.Ontwikkelingspsychologie II geeft een uitgebreid overzicht van het vakgebied. Het boek behandelt de menselijke ontwikkeling van de jongvolwassenheid tot het levenseinde. De fysieke, cognitieve, sociale en persoonlijkheidsontwikkeling in deze fasen komen uitgebreid aan bod.Het boek combineert en integreert theorie, onderzoek en praktijk op een toegankelijke manier. De focus ligt daarbij op het hier en nu. De traditionele kerngebieden en historische ontwikkelingen worden besproken, maar steeds wordt daarbij een link gelegd naar nieuwe ontwikkelingsgebieden, onderzoeksbevindingen en trends. Kenmerkend zijn verder de didactische elementen en aantrekkelijke schrijfstijl. De auteur leidt de student door het boek heen aan de hand van praktische voorbeelden en oefeningen die aansluiten op de belevingswereld van de student.Ontwikkelingspsychologie II is het vervolg op het succesvolle boek Ontwikkelingspsychologie. Door de vergelijkbare opbouw en didactiek sluiten de boeken naadloos op elkaar aan.Robert S. Feldman is hoogleraar aan de University of Massachusetts in Amherst, waar hij directeur is van de Undergraduate Studies psychologie. Hij ontving de College Distinguished Teacher Award en heeft meer dan honderd (delen van) boeken en artikelen op zijn naam staan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
R.S. Feldman, Robert S. Feldman
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043014038
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

ONTWIKKELINGSPSYCHOLOGIE II
Levensloop vanaf de jongvolwassenheid
Robert S. Feldman
Ontwikkelingspsychologie is een uniek vakgebied. In tegenstelling tot andere disciplines heeft ieder mens er persoonlijke ervaringen mee. Het is een discipline die niet alleen bestaat uit ideeën, theorieën en concepten, maar die vooral ook de kern raakt van wat ieder van ons gemaakt heeft tot wat we zijn.
Ontwikkelingspsychologie II geeft een uitgebreid overzicht van het vakgebied. Het boek behandelt de menselijke ontwikkeling van de jongvolwassenheid tot het levenseinde. De fysieke, cognitieve, sociale en persoonlijkheidsontwikkeling in deze fasen komen uitgebreid aan bod.
Het boek combineert en integreert theorie, onderzoek en praktijk op een toegankelijke manier. De focus ligt daarbij op het hier en nu. De traditionele kerngebieden en historische ontwikkelingen worden besproken, maar steeds wordt daarbij een link gelegd naar nieuwe ontwikkelingsgebieden, onderzoeksbevindingen en trends. Kenmerkend zijn verder de didactische elementen en aantrekkelijke schrijfstijl. De auteur leidt de student door het boek heen aan de hand van praktische voorbeelden en oefeningen die aansluiten op de belevingswereld van de student.
Ontwikkelingspsychologie II is het vervolg op het succesvolle boek Ontwikkelingspsychologie. Door de vergelijkbare opbouw en didactiek sluiten de boeken naadloos op elkaar aan.
Robert S. Feldman is hoogleraar aan de University of Massachusetts in Amherst, waar hij directeur is van de Undergraduate Studies psychologie. Hij ontving de College Distinguished Teacher Award en heeft meer dan honderd (delen van) boeken en artikelen op zijn naam staan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
R.S. Feldman, Robert S. Feldman
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
ISBN
9789043014038
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2007
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,99
  • 21,99
  • 22,99
  • 22,95
  • 24,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 34,99
  • 22,00
  • 24,99