Orgastisch bevallen

handleiding voor ontspannen en liefdevol bevallen

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Elisabeth Davis, Elizabeth Davis, Debra Pascali-Bonaro

Paperback | Maart 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een kind baren is een unieke ervaring en representeert voor de meeste vrouwen een bijzondere fysieke en emotionele prestatie. Te vaak wordt deze ervaring benaderd met zorgen of zelfs angst en laten we haar bepalen door externe factoren. In Orgastisch bevallen tonen bevallingsexperts Elizabeth Davis en Debra Pascali-Bonaro aan dat er een manier is om de kracht en intimiteit die het bevallingsproces eigen is, opnieuw te ontdekken. Zij bieden uitgebreide aanwijzingen in dit inspirerende en praktische handboek, om de bevalling zo pijnloos en aangenaam mogelijk te laten verlopen. Dit betekent bijvoorbeeld dat je er al tijdens de zwangerschap voor moet zorgen dat je afstemt op het kind, dat je de meest ideale locatie voor de bevalling kiest en onnodige procedures en onderzoeken vermijdt. Dit boek leert de vrouw het heft in eigen handen te nemen bij de geboorte van haar kind. Ze leert te vertrouwen op haar persoonlijke kracht, zodat ze een actieve rol kan spelen in het ervaren van een gedenkwaardige, positieve bevalling. Elizabeth Davis is al meer dan dertig jaar verloskundige, auteur, spreker en gezondheidsspecialist. Debra Pascali-Bonaro is een internationale doula-trainer en documentairemaakster en geeft regelmatig lezingen over verloskunde. Beide vrouwen wonen en werken in de Verenigde Staten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Elisabeth Davis, Elizabeth Davis, Debra Pascali-Bonaro
Uitgever
Altamira-Becht
ISBN
9789069639475
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

Een kind baren is een unieke ervaring en representeert voor de meeste vrouwen een bijzondere fysieke en emotionele prestatie. Te vaak wordt deze ervaring benaderd met zorgen of zelfs angst en laten we haar bepalen door externe factoren. In Orgastisch bevallen tonen bevallingsexperts Elizabeth Davis en Debra Pascali-Bonaro aan dat er een manier is om de kracht en intimiteit die het bevallingsproces eigen is, opnieuw te ontdekken. Zij bieden uitgebreide aanwijzingen in dit inspirerende en praktische handboek, om de bevalling zo pijnloos en aangenaam mogelijk te laten verlopen. Dit betekent bijvoorbeeld dat je er al tijdens de zwangerschap voor moet zorgen dat je afstemt op het kind, dat je de meest ideale locatie voor de bevalling kiest en onnodige procedures en onderzoeken vermijdt. Dit boek leert de vrouw het heft in eigen handen te nemen bij de geboorte van haar kind. Ze leert te vertrouwen op haar persoonlijke kracht, zodat ze een actieve rol kan spelen in het ervaren van een gedenkwaardige, positieve bevalling.

Elizabeth Davis is al meer dan dertig jaar verloskundige, auteur, spreker en gezondheidsspecialist. Debra Pascali-Bonaro is een internationale doula-trainer en documentairemaakster en geeft regelmatig lezingen over verloskunde. Beide vrouwen wonen en werken in de Verenigde Staten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Elisabeth Davis, Elizabeth Davis, Debra Pascali-Bonaro
Uitgever
Altamira-Becht
ISBN
9789069639475
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99