opSTAP Italiaans

Prijs € 24,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Angela van der Burg-Bairati, Moos Pozzo

Paperback | Januari 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

opSTAP Italiaans is een praktische (vakantie)cursus. Met behulp van dit boek en de cd maken de cursisten op een ongecompliceerde manier kennis met de Italiaanse taal. Dankzij de bondige, maar systematische uitleg van de grammatica biedt het boek snel inzicht in de structuur van het Italiaans. Hierdoor kan de cursist algauw eenvoudige zinnen formuleren.Het boek bevat acht lessen met dialogen, grammatica, vocabulaire en oefeningen. Daarnaast wordt in elke les beknopte informatie gegeven over het land en de cultuur, bijvoorbeeld over het openbaar vervoer en uit eten gaan. Verder bevat het boek een Italiaans-Nederlandse en een Nederlands-Italiaanse woordenlijst, en een overzicht van de basisgrammatica. De antwoorden op de oefeningen uit het boek zijn te vinden op internet. Hierdoor is deze cursus niet alleen geschikt voor gebruik door groepen onder begeleiding van een docent, maar ook voor zelfstudie.Wie zich met dit boek en de website voorbereidt op een reis naar Italië, zal zich daar goed kunnen redden in alledaagse situaties. Buon divertimento! Veel plezier!Bij deze vijfde druk is de cd vervangen door een website. Het audiomateriaal uit de cursus vind je op www.coutinho.nl/opstapitaliaans/.Deze cursus is niet alleen geschikt voor gebruik door groepen onder begeleiding van een docent, maar ook voor zelfstudie. Angela van der Burg-Bairati heeft jarenlang gewerkt als docent Italiaanse taal aan de Universiteit Utrecht, ROC Midden Nederland en particuliere taalinstituten. Momenteel schrijft zij boeken en andere publicaties. Moos Pozzo is auteur en docent Italiaans en beschikt over vele jaren ervaring in het universitair, hbo- en cursorisch onderwijs.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Angela van der Burg-Bairati, Moos Pozzo
Uitgever
Coutinho
ISBN
9789046905685
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

opSTAP Italiaans is een praktische (vakantie)cursus. Met behulp van dit boek en de cd maken de cursisten op een ongecompliceerde manier kennis met de Italiaanse taal. Dankzij de bondige, maar systematische uitleg van de grammatica biedt het boek snel inzicht in de structuur van het Italiaans. Hierdoor kan de cursist algauw eenvoudige zinnen formuleren.

Het boek bevat acht lessen met dialogen, grammatica, vocabulaire en oefeningen. Daarnaast wordt in elke les beknopte informatie gegeven over het land en de cultuur, bijvoorbeeld over het openbaar vervoer en uit eten gaan. Verder bevat het boek een Italiaans-Nederlandse en een Nederlands-Italiaanse woordenlijst, en een overzicht van de basisgrammatica. De antwoorden op de oefeningen uit het boek zijn te vinden op internet. Hierdoor is deze cursus niet alleen geschikt voor gebruik door groepen onder begeleiding van een docent, maar ook voor zelfstudie.

Wie zich met dit boek en de website voorbereidt op een reis naar Italië, zal zich daar goed kunnen redden in alledaagse situaties. Buon divertimento! Veel plezier!

Bij deze vijfde druk is de cd vervangen door een website. Het audiomateriaal uit de cursus vind je op www.coutinho.nl/opstapitaliaans/.

Deze cursus is niet alleen geschikt voor gebruik door groepen onder begeleiding van een docent, maar ook voor zelfstudie.

Angela van der Burg-Bairati heeft jarenlang gewerkt als docent Italiaanse taal aan de Universiteit Utrecht, ROC Midden Nederland en particuliere taalinstituten. Momenteel schrijft zij boeken en andere publicaties. Moos Pozzo is auteur en docent Italiaans en beschikt over vele jaren ervaring in het universitair, hbo- en cursorisch onderwijs.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Angela van der Burg-Bairati, Moos Pozzo
Uitgever
Coutinho
ISBN
9789046905685
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 17,50
  • 17,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 22,99
  • 23,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 17,50
  • 24,99