Opkopse wereld

Prijs € 12,50

Levertijd: 2-3 werkdagen

Mirjam Hildebrand

Hardback | November 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Siem logeert bij zijn opa en oma. Hij hangt op zijn kop op de bank en ziet dat opa er nu anders uitziet. Daar klopt niets van, dat is gek. Dan neemt opa hem mee in de fantasie van de Opsekopse wereld. Samen beleven ze de mooiste avonturen. Vandaag gaat alles namelijk lekker anders dan het hoort. En dat is ook weleens een keertje leuk!Kinderpsychologe Mirjam Hildebrand schreef de teksten voor dit verrassende boek.De kleurrijke prenten zijn gemaakt door Jolanda van der Burgt.Met het boek "Opsekopse wereld" kunnen kinderen op een speelse manier kennismaken met tegenstellingen en out of the box denken.Het heeft wat weg van het nu populaire 'omdenken'.Siem is een jongetje dat durft om de structuur los te laten en de dingen anders te doen.Voor kinderen die dit moeilijk vinden, kan hij een voorbeeld zijn om alles luchtiger te bekijken en het te zien als een spel. Het stimuleert creativiteit en bevordert het oplossingsvermogen.Ook leert het kinderen dat dat wat als 'leuk' of 'goed' wordt bestempeld relatief is en afhangt van hoe je er tegenaan kijkt.De speciale band tussen grootouders en een kleinkind wordt levendig weergegeven.Boek voor kleuters, A4 formaat, 32 pagina's volledig in kleur. Hardcover.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mirjam Hildebrand
Uitgever
Droomvallei
ISBN
9789491886317
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Beschrijving

Siem logeert bij zijn opa en oma. Hij hangt op zijn kop op de bank en ziet dat opa er nu anders uitziet. Daar klopt niets van, dat is gek. Dan neemt opa hem mee in de fantasie van de Opsekopse wereld. Samen beleven ze de mooiste avonturen. Vandaag gaat alles namelijk lekker anders dan het hoort. En dat is ook weleens een keertje leuk!

Kinderpsychologe Mirjam Hildebrand schreef de teksten voor dit verrassende boek.
De kleurrijke prenten zijn gemaakt door Jolanda van der Burgt.

Met het boek "Opsekopse wereld" kunnen kinderen op een speelse manier kennismaken met tegenstellingen en out of the box denken.
Het heeft wat weg van het nu populaire 'omdenken'.
Siem is een jongetje dat durft om de structuur los te laten en de dingen anders te doen.
Voor kinderen die dit moeilijk vinden, kan hij een voorbeeld zijn om alles luchtiger te bekijken en het te zien als een spel. Het stimuleert creativiteit en bevordert het oplossingsvermogen.
Ook leert het kinderen dat dat wat als 'leuk' of 'goed' wordt bestempeld relatief is en afhangt van hoe je er tegenaan kijkt.
De speciale band tussen grootouders en een kleinkind wordt levendig weergegeven.

Boek voor kleuters, A4 formaat, 32 pagina's volledig in kleur. Hardcover.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mirjam Hildebrand
Uitgever
Droomvallei
ISBN
9789491886317
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99