Op het scherp van de snede

Prijs € 9,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Francesco Dimitri, Mario Alberti

Paperback | April 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wetenschappers, kunstenaars, onderzoekers. De financieringsgigant Leviathan doet de allerbesten op hun specifieke terrein het voorstel om deel te nemen aan een ongelooflijke en zelfs levensgevaarlijke onderneming: het volbrengen van twaalf taken, twaalf proeven, twaalf testen die het uiterste van hen zullen vergen. En slechts één van hen zal de eindstreep halen. Alleen de man of vrouw die de laatste proef van deze dodecathlon met succes aflegt, zal zich de kampioen van de mensheid kunnen noemen, de laatste held. De Hercules van deze tijd...Mark, Stella en Delroy zijn drie van de genieën die meedoen aan de dodecathlon. Gaandeweg hebben ze een verrader ontmaskerd en de Camorra op hun dak gekregen. Nu wacht hun de volgende proef, het bemachtigen van de magische spiegel van John Dee... de spiegel van de duivel. Er is één probleem. Waar is de spiegel?Stertekenaar Mario Alberti werkte onder meer aan Nathan Never, Legs Weaver en Morgana. Schrijver en romanticus Francesco Dimitri - Alice in Stoomland - wordt in zijn geboorteland Italië tot een van de besten van de jongste generatie fantasy-auteurs gerekend.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Francesco Dimitri, Mario Alberti
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024572281
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
48

Beschrijving

Wetenschappers, kunstenaars, onderzoekers.
De financieringsgigant Leviathan doet de allerbesten op hun specifieke terrein het voorstel om deel te nemen aan een ongelooflijke en zelfs levensgevaarlijke onderneming: het volbrengen van twaalf taken, twaalf proeven, twaalf testen die het uiterste van hen zullen vergen. En slechts één van hen zal de eindstreep halen. Alleen de man of vrouw die de laatste proef van deze dodecathlon met succes aflegt, zal zich de kampioen van de mensheid kunnen noemen, de laatste held. De Hercules van deze tijd...

Mark, Stella en Delroy zijn drie van de genieën die meedoen aan de dodecathlon. Gaandeweg hebben ze een verrader ontmaskerd en de Camorra op hun dak gekregen. Nu wacht hun de volgende proef, het bemachtigen van de magische spiegel van John Dee... de spiegel van de duivel. Er is één probleem. Waar is de spiegel?

Stertekenaar Mario Alberti werkte onder meer aan Nathan Never, Legs Weaver en Morgana. Schrijver en romanticus Francesco Dimitri - Alice in Stoomland - wordt in zijn geboorteland Italië tot een van de besten van de jongste generatie fantasy-auteurs gerekend.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Francesco Dimitri, Mario Alberti
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024572281
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
48

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99