Onze laatste kans (e-Book)

streven naar vrede in barre tijden - een verslag van binnenuit

Prijs € 4,99

Niet beschikbaar

Koning Abdullah

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nooit eerder schreef een koning nog tijdens zijn koningschap een boek over de meest omstreden kwesties waar hij mee te maken heeft. Koning Abdullah II van Jordanië voorvechter van vrede in het Midden-Oosten wordt gedreven door een gevoel van grote urgentie. Jordanië heeft vanwege zijn strategische ligging te kampen met vele problemen, zoals het Israëlisch-Palestijnse conflict, het moslimterrorisme en de verstoorde relatie tussen het Westen en de Arabische wereld. Abdullah bestuurt Jordanië nu twaalf jaar. Hij is de zoon van voormalig koning Hoessein van Jordanië, die hem op zijn sterfbed tot het koningschap riep. Sinds zijn aantreden heeft koning Abdullah vier oorlogen doorgemaakt. Hij gelooft dat nu het moment van de waarheid gekomen is. Het geduld aan Palestijnse zijde raakt op. Het is nu of nooit. Koning Abdullah schetst ons wat er mogelijk is in het Midden-Oosten als beide partijen over hun eigen schaduw heen kunnen stappen en wat de noodlottige gevolgen zijn van een voortzetting van het conflict. Onze laatste kans is een hartstochtelijk pleidooi voor vrede en een positief tegengeluid te midden van alle deprimerende berichten over het Midden-Oosten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Koning Abdullah
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023465164
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2011
Bestandsgrootte
1295322 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Nooit eerder schreef een koning nog tijdens zijn koningschap een boek over de meest omstreden kwesties waar hij mee te maken heeft. Koning Abdullah II van Jordanië voorvechter van vrede in het Midden-Oosten wordt gedreven door een gevoel van grote urgentie. Jordanië heeft vanwege zijn strategische ligging te kampen met vele problemen, zoals het Israëlisch-Palestijnse conflict, het moslimterrorisme en de verstoorde relatie tussen het Westen en de Arabische wereld. Abdullah bestuurt Jordanië nu twaalf jaar.

Hij is de zoon van voormalig koning Hoessein van Jordanië, die hem op zijn sterfbed tot het koningschap riep. Sinds zijn aantreden heeft koning Abdullah vier oorlogen doorgemaakt. Hij gelooft dat nu het moment van de waarheid gekomen is. Het geduld aan Palestijnse zijde raakt op. Het is nu of nooit. Koning Abdullah schetst ons wat er mogelijk is in het Midden-Oosten als beide partijen over hun eigen schaduw heen kunnen stappen en wat de noodlottige gevolgen zijn van een voortzetting van het conflict.

Onze laatste kans is een hartstochtelijk pleidooi voor vrede en een positief tegengeluid te midden van alle deprimerende berichten over het Midden-Oosten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Koning Abdullah
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023465164
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2011
Bestandsgrootte
1295322 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99