Ons hart weet alles

Prijs € 23,90

Uitverkocht

ShantiMayi

Paperback | Maart 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

ShantiMayi, in 1950 in de Verenigde Staten geboren, was de eerste westerling, en ook nog eens de eerste vrouw, die als spiritueel leraar werd erkend in de Sacha traditie. Sacha betekent in het Sanskriet: de onmiskenbare waarheid in alles en iedereen.     ShantiMayi zet zich belangeloos in voor de verlichting van alle wezens en probeert in onze huidige roerige tijd een bewustzijnsverandering teweeg te brengen. Ze is niet gebonden aan welke traditie of geloofsysteem dan ook.  ShantiMayi heeft de afgelopen twintig jaar de hele wereld over gereisd om haar boodschap uit te dragen en houdt regelmatig bijeenkomsten.     De Waarheid is in ons… in iedereen en alles… voortdurend hier en nu. Iedereen komt verlicht op aarde, en iedereen heeft een wijze in zich die deze verlichting eeuwig vasthoudt. De fortuinlijken beseffen dit en koesteren het als de enige echte waarde in hun leven. Deze ‘weg van het hart’ zou best, beetje bij beetje, het gehele bewustzijn op aarde kunnen veranderen.    Ons hart weet alles is zo’n boek dat je in verwondering achterlaat. ‘Hoe kan het nu dat ik dat niet eerder heb begrepen?’ is een kenmerkende opmerking van iemand die het boek voor het eerst leest. ShantiMayi is helder en duidelijk, maar vooral heel warm en liefdevol. Die liefde voor alles wat leeft vind je op iedere pagina. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
ShantiMayi
Uitgever
Samsara Uitgeverij B.V.
ISBN
9789077228647
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
244

Beschrijving

ShantiMayi, in 1950 in de Verenigde Staten geboren, was de eerste westerling, en ook nog eens de eerste vrouw, die als spiritueel leraar werd erkend in de Sacha traditie. Sacha betekent in het Sanskriet: de onmiskenbare waarheid in alles en iedereen. 
  
ShantiMayi zet zich belangeloos in voor de verlichting van alle wezens en probeert in onze huidige roerige tijd een bewustzijnsverandering teweeg te brengen. Ze is niet gebonden aan welke traditie of geloofsysteem dan ook. 
ShantiMayi heeft de afgelopen twintig jaar de hele wereld over gereisd om haar boodschap uit te dragen en houdt regelmatig bijeenkomsten. 
  
De Waarheid is in ons… in iedereen en alles… voortdurend hier en nu. Iedereen komt verlicht op aarde, en iedereen heeft een wijze in zich die deze verlichting eeuwig vasthoudt. De fortuinlijken beseffen dit en koesteren het als de enige echte waarde in hun leven.
Deze ‘weg van het hart’ zou best, beetje bij beetje, het gehele bewustzijn op aarde kunnen veranderen.
  
Ons hart weet alles is zo’n boek dat je in verwondering achterlaat. ‘Hoe kan het nu dat ik dat niet eerder heb begrepen?’ is een kenmerkende opmerking van iemand die het boek voor het eerst leest. ShantiMayi is helder en duidelijk, maar vooral heel warm en liefdevol. Die liefde voor alles wat leeft vind je op iedere pagina. 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
ShantiMayi
Uitgever
Samsara Uitgeverij B.V.
ISBN
9789077228647
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
244

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99