Je weg vinden op Boeken.com (Zoeken en vinden)

Boeken.com maakt gebruik van een geavanceerd zoeksysteem. Met één zoekopdracht doorzoek je ons hele assortiment op ieder denkbaar onderwerp. In het zoekscherm bovenin de website kun je een term invullen om direct te zoeken in ons aanbod. Dat kan op titel, auteur of onderwerp, maar ook bijvoorbeeld op ISBN of land. Je kunt eenvoudig filteren binnen de zoekopdracht via het scherm dat automatisch uitklapt als je begint te typen in het zoekveld.

Of je gaat direct naar jouw interessegebied via 'kies je afdeling'. Boeken.com bevat namelijk een aantal gespecialiseerde afdelingen met ieder een eigen inhoud en structuur. Bijvoorbeeld over geschiedenis, koken of spiritualiteit. De kennisspecialisten van deze afdelingen voorzien elk boek van relevante trefwoorden, zodat ieder boek extra belicht wordt. Je vindt deze trefwoorden terug in de linkerbalk van de afdelingen. Zo vind je snel alle leverbare boeken die passen bij jouw specifieke belangstelling.

Ben je op een van de afdelingen? En vul je een zoekterm in het zoekveld bovenin de webwinkel in? Dan zoek je alleen in de boekenvoorraad van deze afdeling.