Onkruidboek

voor onkruidminnaars en onkruidhaters

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Suze Peters, Caroline Zeevat

Paperback | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Iedere tuinier en zeker de beginnende tuinder kent de strijd tegen onkruid. Maar hoe herken je onkruid en hoe ga je ermee om? Onkruidboek is een praktisch boek dat leuk is om te lezen door de verrassende anekdotes, weetjes, allerlei recepten en tips voor het bestrijden. Maar ook een boek dat je mee de tuin inneemt om te ontdekken wat er in je tuin groeit. Met veel aandacht voor de meest hardnekkige onkruiden, zoals brandnetels, zevenblad en heermoes.Daarnaast vind je in deze gids beknopte karakterschetsen van veelvoorkomende onkruiden en woekerende tuin- en moestuinplanten. Interviews met bekende en onbekende tuinders, koks, bestrijders en gebruikers belichten de verschillende kanten van het fenomeen onkruid.De tekst wordt geïllustreerd door lekker heldere fotografie met aandacht voor de verschillende stadia van het onkruid: van kiemplantje tot bloeiend tot zaaddragend, zodat in één oogopslag duidelijk is om welke plant het gaat. Aangevuld met actiefoto's, portretten, boeketten, gerechten en sfeerimpressies waarin ook de schoonheid van onkruid aan bod komt.Dit overzicht is zowel voor beginnende tuinders een handig hulpmiddel bij het herkennen, als voor de doorgewinterde tuinfreaks een bron van informatie over nut en gebruik van onkruid.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Suze Peters, Caroline Zeevat
Uitgever
Trichis Publishing B.V.
ISBN
9789490608620
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Iedere tuinier en zeker de beginnende tuinder kent de strijd tegen onkruid. Maar hoe herken je onkruid en hoe ga je ermee om? Onkruidboek is een praktisch boek dat leuk is om te lezen door de verrassende anekdotes, weetjes, allerlei recepten en tips voor het bestrijden. Maar ook een boek dat je mee de tuin inneemt om te ontdekken wat er in je tuin groeit. Met veel aandacht voor de meest hardnekkige onkruiden, zoals brandnetels, zevenblad en heermoes.
Daarnaast vind je in deze gids beknopte karakterschetsen van veelvoorkomende onkruiden en woekerende tuin- en moestuinplanten. Interviews met bekende en onbekende tuinders, koks, bestrijders en gebruikers belichten de verschillende kanten van het fenomeen onkruid.
De tekst wordt geïllustreerd door lekker heldere fotografie met aandacht voor de verschillende stadia van het onkruid: van kiemplantje tot bloeiend tot zaaddragend, zodat in één oogopslag duidelijk is om welke plant het gaat. Aangevuld met actiefoto's, portretten, boeketten, gerechten en sfeerimpressies waarin ook de schoonheid van onkruid aan bod komt.
Dit overzicht is zowel voor beginnende tuinders een handig hulpmiddel bij het herkennen, als voor de doorgewinterde tuinfreaks een bron van informatie over nut en gebruik van onkruid.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Suze Peters, Caroline Zeevat
Uitgever
Trichis Publishing B.V.
ISBN
9789490608620
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99