Ondernemend geluk!

50 wetenschappers, politici, ondernemers, artiesten, topsporters en managementgoeroes over geluk en ondernemen in leven en werk

Prijs € 29,50

Uitverkocht

Hardback | December 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ondernemend Geluk laat 48 wetenschappers, ondernemers, kunstenaars, sporters, politici en vele anderen aan het woord over het belang van geluk in je leven en in je werk. De portretten, verhalen en interviews tonen vreugde, kwetsbaarheid, zelfbewustzijn, uniekheid, schoonheid, echtheid, speelsheid, ondernemerschap en lef. Deze schatkamer vol wijsheid en inspiratie herinnert ons eraan dat we zuinig mogen zijn op onszelf en elkaar. Het vraagt om na te denken over wat geluk betekent en wat jou gelukkig maakt...Bovendien worden we ons, door het lezen van deze verhalen, extra bewust van de enorme uitdaging waar we met z'n allen voor staan. De uitdaging om onze individuele talenten te ontplooien en zo samen een duurzame bijdrage te leveren aan het behoud van deze prachtige en wonderbaarlijke planeet.Ondernemend Geluk is geschreven om wakker te schudden, om 101% jezelf te zijn en je bewust te worden van de keuzes die je maakt. Keuzes die gaan over wie we zijn en waar we voor staan.Herman van Veen zegt: 'Geluk is logisch'. Voor Tex Gunnining is 'Geluk de motor van duurzame verandering'. Patty Harpenau vindt: 'Geluk een reis in plaats van een bestemming' en Paul de Blot vaagt zich af: 'Is er wel zoiets als geluk'?Charles Groenhuijsen zegt over dit boek: "Later is al begonnen. Lees dit Boek als je dit geen sombere bedreiging vindt, maar een opgewekte uitdaging!" En Yolanda Eijgensteijn geeft aan: "Dit boek gaat over hart werken hart leven en hart zijn!" Patrick van Hees (auteur de geluksprofessor) zegt over het boek: "Schatkamer vol wijshied en inspiratie!"

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Claarvoorgeluk
ISBN
9789081999809
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

Ondernemend Geluk laat 48 wetenschappers, ondernemers, kunstenaars, sporters, politici en vele anderen aan het woord over het belang van geluk in je leven en in je werk. De portretten, verhalen en interviews tonen vreugde, kwetsbaarheid, zelfbewustzijn, uniekheid, schoonheid, echtheid, speelsheid, ondernemerschap en lef. Deze schatkamer vol wijsheid en inspiratie herinnert ons eraan dat we zuinig mogen zijn op onszelf en elkaar. Het vraagt om na te denken over wat geluk betekent en wat jou gelukkig maakt...

Bovendien worden we ons, door het lezen van deze verhalen, extra bewust van de enorme uitdaging waar we met z'n allen voor staan. De uitdaging om onze individuele talenten te ontplooien en zo samen een duurzame bijdrage te leveren aan het behoud van deze prachtige en wonderbaarlijke planeet.
Ondernemend Geluk is geschreven om wakker te schudden, om 101% jezelf te zijn en je bewust te worden van de keuzes die je maakt. Keuzes die gaan over wie we zijn en waar we voor staan.

Herman van Veen zegt: 'Geluk is logisch'. Voor Tex Gunnining is 'Geluk de motor van duurzame verandering'. Patty Harpenau vindt: 'Geluk een reis in plaats van een bestemming' en Paul de Blot vaagt zich af: 'Is er wel zoiets als geluk'?

Charles Groenhuijsen zegt over dit boek: "Later is al begonnen. Lees dit Boek als je dit geen sombere bedreiging vindt, maar een opgewekte uitdaging!" En Yolanda Eijgensteijn geeft aan: "Dit boek gaat over hart werken hart leven en hart zijn!" Patrick van Hees (auteur de geluksprofessor) zegt over het boek: "Schatkamer vol wijshied en inspiratie!"

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Claarvoorgeluk
ISBN
9789081999809
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2012
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99