Omnibus - Tweede kans - Spoorloos verdwenen - Puur geluk

omnibus

Prijs € 12,50

Uitverkocht

Danielle Steel

Paperback | November 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze winter omnibus van Danielle Steel bevat de boeken: Tweede kans, Spoorloos verdwenen en Puur geluk. Tweede kansFiona Monaghan is hoofdredacteur van een groot modetijdschrift in New York. Ze leidt een zeer hectisch leven en een huwelijk is nooit een optie geweest. Als ze toch de liefde vindt, ontstaan er al snel onvoorziene problemen. Maar in het leven is het nooit te laat om een tweede kans te krijgen. Spoorloos verdwenenOp het eerste gezicht leidt Marielle een gelukkig leven met haar man en kind in New York. Wanneer zij haar eerste liefde Charles Delauney tegen het lijf loopt, leidt dat tot een emotioneel weerzien. Vlak daarna wordt haar zoontje Teddy ontvoerd...Puur gelukHet leven is een feest sinds Minnie er is! Danielle Steel vertelt van alles over de vrolijke avonturen met haar hondje. Dit memoir laat zien dat honden een onmisbaar deel van je thuisfront kunnen worden en zorgen voor verrukkelijke herinneringen. Danielle Steel is een van 's werelds populairste schrijvers van vrouwenromans. Meer dan 20 van boeken zijn verfilmd voor televisie en haar romans staan steevast in de bestsellerlijst van The New York Times. www.daniellesteel.com

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Danielle Steel
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021017693
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
608

Beschrijving

Deze winter omnibus van Danielle Steel bevat de boeken: Tweede kans, Spoorloos verdwenen en Puur geluk.
Tweede kans
Fiona Monaghan is hoofdredacteur van een groot modetijdschrift in New York. Ze leidt een zeer hectisch leven en een huwelijk is nooit een optie geweest. Als ze toch de liefde vindt, ontstaan er al snel onvoorziene problemen. Maar in het leven is het nooit te laat om een tweede kans te krijgen.

Spoorloos verdwenen
Op het eerste gezicht leidt Marielle een gelukkig leven met haar man en kind in New York. Wanneer zij haar eerste liefde Charles Delauney tegen het lijf loopt, leidt dat tot een emotioneel weerzien. Vlak daarna wordt haar zoontje Teddy ontvoerd...

Puur geluk
Het leven is een feest sinds Minnie er is! Danielle Steel vertelt van alles over de vrolijke avonturen met haar hondje. Dit memoir laat zien dat honden een onmisbaar deel van je thuisfront kunnen worden en zorgen voor verrukkelijke herinneringen.

Danielle Steel is een van 's werelds populairste schrijvers van vrouwenromans. Meer dan 20 van boeken zijn verfilmd voor televisie en haar romans staan steevast in de bestsellerlijst van The New York Times.
www.daniellesteel.com

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Danielle Steel
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789021017693
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
608

Actuele bestsellers!

  • 17,50
  • 17,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 22,99
  • 23,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 17,50
  • 24,99