Omdat je van mij bent (e-Book)

Prijs € 7,99

Verwachte leverdatum: 01-05

Pre-
sale

Beth Kery

EPUB met digitaal watermerk | Februari 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 4 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Bestsellerauteur Beth Kery schrijft adembenemende romans waar de vonken vanaf spatten. De reeks 'Omdat je van mij bent' verschijnt vanaf 14 februari 2014 in het Nederlands: een heerlijke roman in acht delen waar je geen genoeg van zult krijgen. Uitsluitend verkrijgbaar als e-Book (€1,99 per deel). e-Book abonnement voor een spotprijs Bij Boeken.com ontvang je nu voor slechts €7,99 elke twee weken een nieuw e-Book uit de zinderende reeks in je e-mail. Net zo lang tot je alle acht delen in je bezit hebt. Zo weet je zeker dat jij als eerste van je vriendinnen de nieuwe Beth Kery in huis hebt. Stap je in na 14 februari 2014? Dan sturen we je automatisch alle delen die al verschenen zijn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Beth Kery
Uitgever
Boekerij
ISBN
BETHKERY2014
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2014
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Bestsellerauteur Beth Kery schrijft adembenemende romans waar de vonken vanaf spatten. De reeks 'Omdat je van mij bent' verschijnt vanaf 14 februari 2014 in het Nederlands: een heerlijke roman in acht delen waar je geen genoeg van zult krijgen. Uitsluitend verkrijgbaar als e-Book (€1,99 per deel).

e-Book abonnement voor een spotprijs
Bij Boeken.com ontvang je nu voor slechts €7,99 elke twee weken een nieuw e-Book uit de zinderende reeks in je e-mail. Net zo lang tot je alle acht delen in je bezit hebt. Zo weet je zeker dat jij als eerste van je vriendinnen de nieuwe Beth Kery in huis hebt. Stap je in na 14 februari 2014? Dan sturen we je automatisch alle delen die al verschenen zijn.

Een heerlijke roman in acht delen

Als kunstenares Francesca haar nieuwe opdrachtgever Sir Ian Noble ontmoet, springen de vonken er meteen vanaf. Ian brengt haar compleet van haar stuk. Hij wil haar dolgraag beter leren kennen – in de slaapkamer. Dat is het begin van een stormachtige en sensuele verhouding.

Omdat je me verleidt
Francesca Arno heeft de opdracht gekregen een bijzonder schilderij te maken als blikvanger voor de foyer van Ian Noble’s nieuwe gebouw. Op een cocktailfeestje om dit te vieren ontmoet ze hem voor het eerst, en is er direct een grote aantrekkingskracht. Zo’n seksuele reactie op een vreemde verrast haar. Met zijn dominante aanwezigheid en zijn mysterieuze intensiteit brengt Ian haar compleet van haar stuk. En dat is precies wat ze wil…

Omdat ik je niet kan weerstaan
Na een verhitte ruzie met Ian blijft de impulsieve, jonge Francesca alleen achter, vrij om te kiezen wat ze wil en met wie. Ze gaat in ieder geval geen verantwoordelijkheid afleggen aan één man, zeker niet aan Ian. Totdat hij haar vangt. Als hij haar meeneemt naar zijn penthouse is de spanning om te snijden. Eén ding is duidelijk: Francesca moet gestraft worden.

Omdat ik aan je blijf denken
Omdat Ian zich bewust is van Francesca’s onschuld worstelt hij met zijn gevoelens voor haar. Maar hij moet haar krijgen, bij deze obsessie gaat zijn lust iedere voorzichtigheid voorbij.
Onzeker door haar eigen verlangens gaat Francesca Ian uit de weg, totdat hij haar confronteert met een spannend voorstel: ze gaan een puur fysieke relatie met elkaar aan met voor haar de beloning van verleidelijke, verboden genot.

Omdat je het moet inzien
Waar en wanneer Ian en Francesca ook samenkomen, van een luxe privéjet tot een gewaagde rendez-vous in een chic hotel, de vonken vliegen er elke keer vanaf. Maar als Francesca een ochtend alleen is, ontdekt ze een onverwachte nieuwe kant van Ian. Is het woede, jaloezie, of nog iets anders?

Omdat ik het zeg
Verschrikt door Francesca’s diepgaande gulle reactie op hem betwijfelt Ian zijn vermogen afstand te houden van haar levendige schoonheid. Ze is als vuur in zijn bloed, ze bespeelt hem als geen andere vrouw. En iedere keer als hij haar aanraakt voelt hij zijn behoefte groeien totaal bezit van haar te nemen.

Omdat je me kwelt
Opgebloeid onder Ians toezicht pleegt Francesca een moedige, rebelse daad van seksuele bevrijding die hem tot waanzin drijft. Wat Ian betreft is ze te ver gegaan. Het niet alleen haar eigen flirt met het noodlot, maar haar onmiskenbare ongehoorzaamheid en haar plan om Ian te kwellen totdat hij ontploft van verlangen.

Omdat ik het nodig heb
Terwijl hun relatie zich verdiept, geniet Ian ervan Francesca zijn sterke kant te laten zien, terwijl zij hem verleidt met de pracht van spontaniteit en het genot van je laten gaan. Maar Ian blijft Francesca op de proef stellen met zijn geheimen, die haar tot wanhoop drijven omdat die éne man waarmee ze geobsedeerd is, de man is die ze misschien nooit zal krijgen.

Omdat ik van jou ben
Francesca weet dat er maar één oplossing is: Ian volgen naar Londen en hem laten zien dat ze niet wil dat hij alleen lijdt. Maar als Ians verleden en zijn innerlijke pijn onthuld worden, ervaart hij een bijna ondraaglijke, ontvlambare mix van emoties voor de vrouw die het heeft aangedurfd hem lief te hebben. Nadat hij de grenzen van zijn angst heeft blootgegeven aan Francesca vraag hij zich af of hij haar voorgoed kwijt is. Kan hij zich genoeg aanpassen en compromissen sluiten voor echte intimiteit… en de liefde?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Beth Kery
Uitgever
Boekerij
ISBN
BETHKERY2014
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Februari 2014
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99