Omcirkeling II

Prijs € 24,50

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Carl Frode Tiller

Paperback | April 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ole heeft een gezin en een boerderij, maar kan op elk moment alles kwijtraken. Tom Roger is een intimiderende spierbundel van een man. Diep van binnen leeft een brandend verlangen om iemand anders te worden. Paula wil zo graag dat iemand van haar houdt. Wanneer haar familie haar bezoekt in het verpleeghuis, komen oude, duistere geheimen aan het licht. Carl Frode Tiller gaat verder waar hij was gebleven in het eerste deel van de Encirclement-trilogie. De ongrijpbare David is zijn geheugen kwijt, en een advertentie in de krant nodigt mensen die hem kennen uit om hem brieven te schrijven. Met zeldzaam psychologisch inzicht en een rauwe, zwarte humor cirkelt Tiller in de levens van David en de briefschrijvers. Over Omcirkeling II: ‘De grote Noorse roman van dit najaar. Met de Omcirkeling-trilogie is Carl Frode Tiller op weg naar iets heel groots.’ - Dagens Næringsliv, Noorwegen Carl Frode Tiller (1970, Noorwegen) is ongetwijfeld een van de belangrijkste romanschrijvers van zijn generatie. Hij wordt geroemd om zijn realistische, levendige proza, ontving onder meer de EU-literatuurprijs (voor Omcirkeling I) en werd twee keer (voor Omcirkeling I en II) genomineerd voor de prestigieuze Literatuurprijs van de Noordse Raad.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Carl Frode Tiller
Uitgever
Uitgeverij Oevers
ISBN
9789493290921
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
432

Beschrijving

Ole heeft een gezin en een boerderij, maar kan op elk moment alles kwijtraken. Tom Roger is een intimiderende spierbundel van een man. Diep van binnen leeft een brandend verlangen om iemand anders te worden. Paula wil zo graag dat iemand van haar houdt. Wanneer haar familie haar bezoekt in het verpleeghuis, komen oude, duistere geheimen aan het licht.

Carl Frode Tiller gaat verder waar hij was gebleven in het eerste deel van de Encirclement-trilogie. De ongrijpbare David is zijn geheugen kwijt, en een advertentie in de krant nodigt mensen die hem kennen uit om hem brieven te schrijven. Met zeldzaam psychologisch inzicht en een rauwe, zwarte humor cirkelt Tiller in de levens van David en de briefschrijvers.

Over Omcirkeling II:
‘De grote Noorse roman van dit najaar. Met de Omcirkeling-trilogie is Carl Frode Tiller op weg naar iets heel groots.’
- Dagens Næringsliv, Noorwegen

Carl Frode Tiller (1970, Noorwegen) is ongetwijfeld een van de belangrijkste romanschrijvers van zijn generatie. Hij wordt geroemd om zijn realistische, levendige proza, ontving onder meer de EU-literatuurprijs (voor Omcirkeling I) en werd twee keer (voor Omcirkeling I en II) genomineerd voor de prestigieuze Literatuurprijs van de Noordse Raad.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Carl Frode Tiller
Uitgever
Uitgeverij Oevers
ISBN
9789493290921
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
432

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99