Ogen van Licht

€ 18,00
Prijs € 14,50

Uitverkocht

Mick de Rijck

Paperback | Juni 2010 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 32 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

De aarde en haar bewoners zitten in omwentelingen – naar 2012 toe – die hen naar een nieuwe bewustzijnsdimensie brengen. Het mentale tijdperk gaat over in het supramentale, de mens moet verder. Deze evolutiestap vraagt verandering in denken en voelen en brengt dus de nodige transformaties teweeg die heel verwarrend maar ook heel fascinerend kunnen zijn. Of men nu ‘gelooft’ in dit evenement of niet, het gebeurt voor iedereen op aarde. Of het verwarring brengt of bewuste groei hangt in grote mate af van het perspectief waarin men onze wereld en dagelijkse realiteit beleeft. Deze evolutie is immers een kwestie van de ziel. En de ziel reikt veel verder dan de zintuigen kunnen waarnemen en het verstand begrijpt.In 'Ogen van Licht' kijkt Ilyan, een Boomenergie, zonder zintuiglijke of rationele begrenzingen naar ons, mensen. En daar, achter de schermen van onze zichtbare feitenrealiteit, worden de ruime verbanden duidelijk waarin fysische, emotionele, mentale en spirituele aangelegenheden ons dagelijks leven vorm geven. Hij wil hierover dringend een en ander aan de mensen vertellen omdat deze kennis hen veel moeilijkheden en verdriet kan besparen en hen kan verder helpen in hun noodzakelijke spirituele ontwikkeling. Doch de mensen luisteren niet naar Boomgeesten en daarom zoekt hij contact met Ella, een fijngevoelige jonge vrouw. Misschien kan zij zijn wijsheden aan de mensen doorgeven. Maar ook Ella is zich nog niet van hem bewust. Het wordt een moeilijke opdracht! In het verhaal verdwijnen op natuurlijke en spontane wijze de grenzen tussen zichtbare en onzichtbare wereld wat ons het boeiende gebeuren toont achter gebeurtenissen als conceptie en zwangerschap, geboorte, opgroeien, sterven en daarna. Het lijkt fictie maar het is gechannelde informatie uit een andere bron dan het mentale. Over zin en onzin van zoveel verdriet, over dromen, angst, dominantie, vriendschap, over status en geweten en omgaan met ziekte. Over de Kracht van de natuur en de enorme mogelijkheden tot geluk, over channelen en leven in onze spirituele dimensie. En natuurlijk over liefde.Alles heeft diepe wortels en betekenissen die ons ontgaan, tenzij wij ruimer durven kijken met onze ogen van Licht.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mick de Rijck
Uitgever
Dryade
ISBN
9789080480100
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
205

Beschrijving

De aarde en haar bewoners zitten in omwentelingen – naar 2012 toe – die hen naar een nieuwe bewustzijnsdimensie brengen. Het mentale tijdperk gaat over in het supramentale, de mens moet verder. Deze evolutiestap vraagt verandering in denken en voelen en brengt dus de nodige transformaties teweeg die heel verwarrend maar ook heel fascinerend kunnen zijn. Of men nu ‘gelooft’ in dit evenement of niet, het gebeurt voor iedereen op aarde. Of het verwarring brengt of bewuste groei hangt in grote mate af van het perspectief waarin men onze wereld en dagelijkse realiteit beleeft. Deze evolutie is immers een kwestie van de ziel. En de ziel reikt veel verder dan de zintuigen kunnen waarnemen en het verstand begrijpt.

In 'Ogen van Licht' kijkt Ilyan, een Boomenergie, zonder zintuiglijke of rationele begrenzingen naar ons, mensen. En daar, achter de schermen van onze zichtbare feitenrealiteit, worden de ruime verbanden duidelijk waarin fysische, emotionele, mentale en spirituele aangelegenheden ons dagelijks leven vorm geven. Hij wil hierover dringend een en ander aan de mensen vertellen omdat deze kennis hen veel moeilijkheden en verdriet kan besparen en hen kan verder helpen in hun noodzakelijke spirituele ontwikkeling. Doch de mensen luisteren niet naar Boomgeesten en daarom zoekt hij contact met Ella, een fijngevoelige jonge vrouw. Misschien kan zij zijn wijsheden aan de mensen doorgeven. Maar ook Ella is zich nog niet van hem bewust. Het wordt een moeilijke opdracht!
In het verhaal verdwijnen op natuurlijke en spontane wijze de grenzen tussen zichtbare en onzichtbare wereld wat ons het boeiende gebeuren toont achter gebeurtenissen als conceptie en zwangerschap, geboorte, opgroeien, sterven en daarna. Het lijkt fictie maar het is gechannelde informatie uit een andere bron dan het mentale. Over zin en onzin van zoveel verdriet, over dromen, angst, dominantie, vriendschap, over status en geweten en omgaan met ziekte. Over de Kracht van de natuur en de enorme mogelijkheden tot geluk, over channelen en leven in onze spirituele dimensie. En natuurlijk over liefde.
Alles heeft diepe wortels en betekenissen die ons ontgaan, tenzij wij ruimer durven kijken met onze ogen van Licht.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mick de Rijck
Uitgever
Dryade
ISBN
9789080480100
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2010
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
205

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99