Oei, ik groei! Buik- en babygeheimen

Buik- en babygeheimen

Prijs € 14,99

Uitverkocht

F. Plooij, X. Plas

Hardback | Februari 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat bezielt een vrouw als ze hoogzwanger voor de derde keer de ramen lapt? In hun nieuwe boek Buik- en babygeheimen ontrafelen vader Frans - bekend van Oei, ik groei! - en dochter Xaviera op humoristische wijze de feiten en fabels rondom de zwangerschap en lees je ook nog eens de nieuwste wetenschappelijke bevindingen en veel basisinformatie. Een superleuk én handig cadeauboek dus voor aanstaande papa's en mama's. Iedereen die ooit in de luiers heeft gezeten, kent Oei, ik groei!, het best verkochte babyboek aller tijden. Waarin ouders leren waarom baby's en dreumesen soms hangerige weken hebben: er komt weer een sprongetje in de mentale ontwikkeling aan! In hun nieuwe Buik- en babygeheimen duiken Plooij en Plas in die mysterieuze periode voordat het allemaal zover is. Want daarover valt ook heel wat te vertellen. Maar wel met een vette knipoog! Natuurlijk zijn er boekenkasten vol geschreven over zwanger zijn. Boordevol tips, lijstjes, ge- en verboden en mogelijke obstakels. Maar zwanger zijn is ook gewoon spannend en leuk. En daar hoort dus een lekker humoristisch weetjesboek bij. Want waarom barsten sterke carrièrevrouwen opeens in snikken uit bij een liedje van Marco Borsato? En struinen stoere sixpack-kerels nu alle kastjes af naar snoeperij? Het is de biologie, de scheikunde, de psychologie... allemaal zaken die hoogtij vieren tijdens de zwangerschap en de eerste maanden van het ouderschap. En hoewel dat best lastig is, hoef je er ook niet dramatisch over te doen. Soms zijn de dingen die we doen juist hilarisch, tonen Plooij en Plas aan. De strips van Peter de Wit maken de wetenschappelijke inzichten, grappige feiten, fabels en weetjes helemaal af.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
F. Plooij, X. Plas
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021544304
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Wat bezielt een vrouw als ze hoogzwanger voor de derde keer de ramen lapt? In hun nieuwe boek Buik- en babygeheimen ontrafelen vader Frans - bekend van Oei, ik groei! - en dochter Xaviera op humoristische wijze de feiten en fabels rondom de zwangerschap en lees je ook nog eens de nieuwste wetenschappelijke bevindingen en veel basisinformatie. Een superleuk én handig cadeauboek dus voor aanstaande papa's en mama's.

Iedereen die ooit in de luiers heeft gezeten, kent Oei, ik groei!, het best verkochte babyboek aller tijden. Waarin ouders leren waarom baby's en dreumesen soms hangerige weken hebben: er komt weer een sprongetje in de mentale ontwikkeling aan! In hun nieuwe Buik- en babygeheimen duiken Plooij en Plas in die mysterieuze periode voordat het allemaal zover is. Want daarover valt ook heel wat te vertellen. Maar wel met een vette knipoog!

Natuurlijk zijn er boekenkasten vol geschreven over zwanger zijn. Boordevol tips, lijstjes, ge- en verboden en mogelijke obstakels. Maar zwanger zijn is ook gewoon spannend en leuk. En daar hoort dus een lekker humoristisch weetjesboek bij. Want waarom barsten sterke carrièrevrouwen opeens in snikken uit bij een liedje van Marco Borsato? En struinen stoere sixpack-kerels nu alle kastjes af naar snoeperij? Het is de biologie, de scheikunde, de psychologie... allemaal zaken die hoogtij vieren tijdens de zwangerschap en de eerste maanden van het ouderschap. En hoewel dat best lastig is, hoef je er ook niet dramatisch over te doen. Soms zijn de dingen die we doen juist hilarisch, tonen Plooij en Plas aan. De strips van Peter de Wit maken de wetenschappelijke inzichten, grappige feiten, fabels en weetjes helemaal af.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
F. Plooij, X. Plas
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021544304
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99