NVPH Catalogus Nederlandse persoonlijke postzegels

postzegelcatalogus persoonlijke postzegels

Prijs € 18,90

Uitverkocht

Paperback | Oktober 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

NVPH Catalogus persoonlijke postzegels 2e editieDe NVPH presenteert u hierbij de 2e editie van de "NVPH Catalogus Nederlandse persoonlijke postzegels"Er is heel wat veranderd in de wereld van de filatelie. De opkomst van de persoonlijke postzegel is er één van. Bij de komst van de eerste persoonlijke postzegels werd er door veel verzamelaars met argusogen naar gekeken iets wat vaker voorkomt bij een nieuwe trend. Nu, een paar jaar na de introductie van dit nieuwe fenomeen, blijkt dat er een strek groeiend en dynamisch verzamelgebied is bijgekomen. In deze catalogus worden alle persoonlijke zegels opgenomen die door of in samenwerking met TNT-post of PostNL zijn uitgegeven en/of door TNT-post/PostNL zijn verkocht. Met bijna 1000 afbeeldingen geeft deze catalogus een overzicht van abonnementszegels, postbox velletjes, museumvelletjes, postzegelboekjes, beurszegels en velletjes, cadeau velletjes en andere uitgaven. Allen met een catalogusprijsnotering en unieke NVPH nummering.Eveneens uniek bij deze uitgave is een gratis velletje persoonlijke zegels dat u van de NVPH cadeau krijgt bij deze catalogus. Dit bijzondere velletje persoonlijke zegels zal op geen enkel andere manier verkrijgbaar zijn dan met deze uitgave.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Nederlandsche Vereeniging van Postzegel
ISBN
9789073646681
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

NVPH Catalogus persoonlijke postzegels 2e editie

De NVPH presenteert u hierbij de 2e editie van de "NVPH Catalogus Nederlandse persoonlijke postzegels"

Er is heel wat veranderd in de wereld van de filatelie. De opkomst van de persoonlijke postzegel is er één van. Bij de komst van de eerste persoonlijke postzegels werd er door veel verzamelaars met argusogen naar gekeken iets wat vaker voorkomt bij een nieuwe trend. Nu, een paar jaar na de introductie van dit nieuwe fenomeen, blijkt dat er een strek groeiend en dynamisch verzamelgebied is bijgekomen.

In deze catalogus worden alle persoonlijke zegels opgenomen die door of in samenwerking met TNT-post of PostNL zijn uitgegeven en/of door TNT-post/PostNL zijn verkocht. Met bijna 1000 afbeeldingen geeft deze catalogus een overzicht van abonnementszegels, postbox velletjes, museumvelletjes, postzegelboekjes, beurszegels en velletjes, cadeau velletjes en andere uitgaven. Allen met een catalogusprijsnotering en unieke NVPH nummering.

Eveneens uniek bij deze uitgave is een gratis velletje persoonlijke zegels dat u van de NVPH cadeau krijgt bij deze catalogus. Dit bijzondere velletje persoonlijke zegels zal op geen enkel andere manier verkrijgbaar zijn dan met deze uitgave.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Nederlandsche Vereeniging van Postzegel
ISBN
9789073646681
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99