Nooit te oud om te daten (e-Book)

Liefdeslessen

Prijs € 11,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Marie-José ten Cate, Janneke Holwarda

EPUB met digitaal watermerk | November 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Date-ervaringen van vijftigplussers, en tot welk zelfinzicht die leidenJe bent vijftigplusser en na een lange relatie ben je plotseling ongewild alleen. Op zoek naar een nieuwe partner ga je internetdaten. Maar wat zoek je precies? Iets vertrouwds of gooi je het roer radicaal om en durf je er bijvoorbeeld voor uit te komen dat je valt op mensen van je eigen geslacht? Heb je een lijst met eisen of zie je wel wat er op je pad komt? Je bent immers door het leven gevormd, ervaringen rijker en illusies armer.Voor dit boek interviewden Marie-José ten Cate en Janneke Holwarda mensen van verschillend geslacht, met verschillende culturele achtergronden, met uiteenlopende seksuele voorkeuren en opvattingen over liefde en relaties, mensen uit de hetero- en de lhbtqia+-gemeenschap. Ondanks hun verschillen hebben ze één ding gemeen: ze zijn de vijftig gepasseerd en beseffen dat degene met wie je datet, een spiegel is van je eigen verlangens en teleurstellingen.Let op: dit is geen 'how to'-boek! De verhalen zijn inspirerende levenslessen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marie-José ten Cate, Janneke Holwarda
Uitgever
Wereldbibliotheek
ISBN
9789028453357
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2023
Bestandsgrootte
2657284 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
178

Beschrijving

Date-ervaringen van vijftigplussers, en tot welk zelfinzicht die leiden

Je bent vijftigplusser en na een lange relatie ben je plotseling ongewild alleen. Op zoek naar een nieuwe partner ga je internetdaten. Maar wat zoek je precies? Iets vertrouwds of gooi je het roer radicaal om en durf je er bijvoorbeeld voor uit te komen dat je valt op mensen van je eigen geslacht? Heb je een lijst met eisen of zie je wel wat er op je pad komt? Je bent immers door het leven gevormd, ervaringen rijker en illusies armer.

Voor dit boek interviewden Marie-José ten Cate en Janneke Holwarda mensen van verschillend geslacht, met verschillende culturele achtergronden, met uiteenlopende seksuele voorkeuren en opvattingen over liefde en relaties, mensen uit de hetero- en de lhbtqia+-gemeenschap. Ondanks hun verschillen hebben ze één ding gemeen: ze zijn de vijftig gepasseerd en beseffen dat degene met wie je datet, een spiegel is van je eigen verlangens en teleurstellingen.

Let op: dit is geen 'how to'-boek! De verhalen zijn inspirerende levenslessen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marie-José ten Cate, Janneke Holwarda
Uitgever
Wereldbibliotheek
ISBN
9789028453357
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2023
Bestandsgrootte
2657284 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
178

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99