Nieuw Geluid

Prijs € 45,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

R. Vrolijk, M. Hogenes, M. Scheepers

Paperback | Maart 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Omschrijving Nieuw Geluid Wil je uitdagend muziekonderwijs geven aan kinderen? Gebruik dan Nieuw Geluid, het nieuwste muziekboek voor de pabo! Met de PaboWijzer-card bij het boek kun je heel gericht voor een tentamen leren dankzij de handige toetsen met feedback op de bijbehorende website. Het startpunt is je muzikaliteit als leraar en de manier waarop je leert. Je doet een muzikaal specifieke KOLB-test waardoor de muzikale leerstijlen zijn bepaald. Vervolgens kun je je leerroute uitstippelen. Deze aanpak geeft je plezier en vertrouwen om muziekonderwijs te leren geven. Nieuw Geluid is competentiegericht opgezet en biedt eigentijdse mogelijkheden om dit te ontwikkelen. In deel 1 onderzoek je: o Je eigen muzikaal didactische kwaliteiten o Het kind o De betekenis van diverse muziekculturen in Nederland Deel 2 gaat over de muzikaal inhoudelijk verdieping op basis van de meest voorkomende muziekactiviteiten: o Zingen o Spelen op instrumenten o Luisteren naar muziek o Componeren en improviseren o Bewegen en muziek o Muziek lezen o Noteren en vastleggen Nieuw Geluid bestaat uit een boek en een CD met liederen. Op www.pabowijzer.nl krijg je met de PaboWijzer-card bij het boek gratis toegang tot: * Een groot aantal toetsvragen met feedback en studieadvies * Samenvattingen per hoofdstuk * Muziekfragmenten * Videofragmenten * Praktijkideeën * Achtergrondinformatie * Het e-book (digitale hoofdstukken) Boek, CD en online ondersteuning maken dat je je de stof op een interactieve en creatieve manier eigen maakt. Nieuw Geluid gaat niet zozeer uit van één onderwijsopvatting, maar zet de meest voorkomende onderwijsopvattingen over muziekonderwijs op een rij. Het is aan jou om bij de school en de kinderen de juiste keuze te maken. De rijke opzet maakt Nieuw Geluid een uitstekend leermiddel om je vol enthousiasme te verdiepen in muziekonderwijs op de basisschool.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
R. Vrolijk, M. Hogenes, M. Scheepers
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001800468
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
364

Beschrijving

Omschrijving Nieuw Geluid
Wil je uitdagend muziekonderwijs geven aan kinderen? Gebruik dan Nieuw Geluid, het nieuwste muziekboek voor de pabo! Met de PaboWijzer-card bij het boek kun je heel gericht voor een tentamen leren dankzij de handige toetsen met feedback op de bijbehorende website.

Het startpunt is je muzikaliteit als leraar en de manier waarop je leert. Je doet een muzikaal specifieke KOLB-test waardoor de muzikale leerstijlen zijn bepaald. Vervolgens kun je je leerroute uitstippelen. Deze aanpak geeft je plezier en vertrouwen om muziekonderwijs te leren geven.

Nieuw Geluid is competentiegericht opgezet en biedt eigentijdse mogelijkheden om dit te ontwikkelen. In deel 1 onderzoek je:
o Je eigen muzikaal didactische kwaliteiten
o Het kind
o De betekenis van diverse muziekculturen in Nederland

Deel 2 gaat over de muzikaal inhoudelijk verdieping op basis van de meest voorkomende muziekactiviteiten:
o Zingen
o Spelen op instrumenten
o Luisteren naar muziek
o Componeren en improviseren
o Bewegen en muziek
o Muziek lezen
o Noteren en vastleggen

Nieuw Geluid bestaat uit een boek en een CD met liederen.

Op www.pabowijzer.nl krijg je met de PaboWijzer-card bij het boek gratis toegang tot:
* Een groot aantal toetsvragen met feedback en studieadvies
* Samenvattingen per hoofdstuk
* Muziekfragmenten
* Videofragmenten
* Praktijkideeën
* Achtergrondinformatie
* Het e-book (digitale hoofdstukken)

Boek, CD en online ondersteuning maken dat je je de stof op een interactieve en creatieve manier eigen maakt. Nieuw Geluid gaat niet zozeer uit van één onderwijsopvatting, maar zet de meest voorkomende onderwijsopvattingen over muziekonderwijs op een rij. Het is aan jou om bij de school en de kinderen de juiste keuze te maken. De rijke opzet maakt Nieuw Geluid een uitstekend leermiddel om je vol enthousiasme te verdiepen in muziekonderwijs op de basisschool.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
R. Vrolijk, M. Hogenes, M. Scheepers
Uitgever
Noordhoff Uitgevers B.V.
ISBN
9789001800468
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
364

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99