Natuurlijk Lekker basiskookboek

Prijs € 20,00

Uitverkocht

Monique van der Vloed

Hardback | Maart 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ga met dit kookboek terug naar de basis: puur en gezond genieten van gerechten met alleen natuurlijke ingrediënten. Dit kookboek biedt tal van natuurlijke recepten die je nodig hebt voor een gezonde basis: alles van ontbijt, tussendoortjes, drankjes, sauzen, soepen tot diner. Dit boek bevat de natuurlijke versies van populaire gerechten zoals hachee, pizza, ontbijtkoek, gehaktballen, loempia's, brownies, candybars en pindakaas. Daarnaast komen er tal van bijzondere recepten langs zoals groenteknappels, zoete aardappel-notenspread, chocoladepuddingtaartjes, linzensaté en tonijn-kokosburgers. Dankzij de duidelijke uitleg van de auteur en de circa 225 toegankelijke recepten kan iedere gezonde thuiskok direct aan de slag. De recepten uit dit boek maken gebruik van natuurlijke, biologische, pure en verse ingrediënten en zijn vrij van gluten, suiker, lactose en kunstmatige ingrediënten. Monique van der Vloed is een voedingsdeskundige met een passie voor gezond eten. Die passie deelt zij op Facebook via haar eigen groep 'Dat maken we natuurlijk lekker zelf' met ruim 17.000 leden. Zij is auteur van het populaire kookboek Natuurlijk Lekker Bakken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Monique van der Vloed
Uitgever
Van Duuren Media
ISBN
9789059408173
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Ga met dit kookboek terug naar de basis: puur en gezond genieten van gerechten met alleen natuurlijke ingrediënten. Dit kookboek biedt tal van natuurlijke recepten die je nodig hebt voor een gezonde basis: alles van ontbijt, tussendoortjes, drankjes, sauzen, soepen tot diner. Dit boek bevat de natuurlijke versies van populaire gerechten zoals hachee, pizza, ontbijtkoek, gehaktballen, loempia's, brownies, candybars en pindakaas. Daarnaast komen er tal van bijzondere recepten langs zoals groenteknappels, zoete aardappel-notenspread, chocoladepuddingtaartjes, linzensaté en tonijn-kokosburgers.
Dankzij de duidelijke uitleg van de auteur en de circa 225 toegankelijke recepten kan iedere gezonde thuiskok direct aan de slag. De recepten uit dit boek maken gebruik van natuurlijke, biologische, pure en verse ingrediënten en zijn vrij van gluten, suiker, lactose en kunstmatige ingrediënten.

Monique van der Vloed is een voedingsdeskundige met een passie voor gezond eten. Die passie deelt zij op Facebook via haar eigen groep 'Dat maken we natuurlijk lekker zelf' met ruim 17.000 leden. Zij is auteur van het populaire kookboek Natuurlijk Lekker Bakken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Monique van der Vloed
Uitgever
Van Duuren Media
ISBN
9789059408173
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99