Naar de maan

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Frank Cottrell Boyce

Hardback | Juni 2009 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 3 beoordelingen
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Liam Digby is een normale jongen, op zijn lengte na dan. Want hij is groot, erg groot. Het is niet prettig om altijd ouder te worden geschat (‘Zo’n grote jongen zou toch beter moeten weten!’), maar het heeft ook zijn voordelen: hij mag als enige van zijn klas in een enge attractie en krijgt een proefrit in een Porsche aangeboden. Wanneer Liam via internet de kans krijgt om gratis naar een themapark over de ruimte te reizen, grijpt hij die met beide handen aan. Hij hoeft alleen maar te doen alsof hij volwassen is. Hoe moeilijk kan dat zijn, met zijn lengte? De attracties blijken alleen geen virtual reality te zijn; ze zijn levensecht. En voordat hij het weet neemt Liam met zijn lange benen een gigantische stap voor een jongen… de ruimte in. Frank Cottrell Boyce heeft zijn sporen verdiend in de jeugdliteratuur. Zijn debuut, 'Miljoenen' (verschenen bij Unieboek), is gepubliceerd in 27 talen en heeft de prestigieuze Carnegie Medal gewonnen. Ook zijn tweede boek 'Framed' (nog niet in Nederland verschenen) is genomineerd voor diverse prijzen. 'Naar de maan' is spannend, ontroerend en hilarisch tegelijkertijd. Hartverwarmend is de beschrijving van de vader-zoonrelatie in een wereld waar iedereen zo snel mogelijk volwassen wil zijn en aan de andere kant voor altijd jong wil blijven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Frank Cottrell Boyce
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025745417
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Beschrijving

Liam Digby is een normale jongen, op zijn lengte na dan. Want hij is groot, erg groot. Het is niet prettig om altijd ouder te worden geschat (‘Zo’n grote jongen zou toch beter moeten weten!’), maar het heeft ook zijn voordelen: hij mag als enige van zijn klas in een enge attractie en krijgt een proefrit in een Porsche aangeboden. Wanneer Liam via internet de kans krijgt om gratis naar een themapark over de ruimte te reizen, grijpt hij die met beide handen aan. Hij hoeft alleen maar te doen alsof hij volwassen is. Hoe moeilijk kan dat zijn, met zijn lengte? De attracties blijken alleen geen virtual reality te zijn; ze zijn levensecht. En voordat hij het weet neemt Liam met zijn lange benen een gigantische stap voor een jongen… de ruimte in.

Frank Cottrell Boyce heeft zijn sporen verdiend in de jeugdliteratuur. Zijn debuut, 'Miljoenen' (verschenen bij Unieboek), is gepubliceerd in 27 talen en heeft de prestigieuze Carnegie Medal gewonnen. Ook zijn tweede boek 'Framed' (nog niet in Nederland verschenen) is genomineerd voor diverse prijzen. 'Naar de maan' is spannend, ontroerend en hilarisch tegelijkertijd. Hartverwarmend is de beschrijving van de vader-zoonrelatie in een wereld waar iedereen zo snel mogelijk volwassen wil zijn en aan de andere kant voor altijd jong wil blijven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Frank Cottrell Boyce
Uitgever
Gottmer Uitgevers Groep bv
ISBN
9789025745417
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
320

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99