Mr Right

in 10 stappen naar je ideale partner

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Nicole Vening

Paperback | Augustus 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Je kent ze vast wel. Van die vrouwen die jarenlang simpelweg gelukkig zijn met een leuke vent, of na een verbroken relatie in no time weer onder de pannen zijn. Wat is hun geheim? Hoe doen ze dat toch? Goed nieuws! Ook jij kunt die leuke partner vinden. In tien heldere stappen wijst singles coach Nicole Vening je de weg naar jouw Mr Right. In dit doe-boek vol prikkelende - wetenschappelijk onderbouwde - opdrachten en leuke liefdesweetjes, haalt Nicole je uit je comfort zone. Ze helpt je aan een frisse nieuwe liefdesstrategie die echt voor jou werkt. Geen gewroet in een donker hoekje. Je gaat samen met de mensen om je heen aan de slag met de positieve dingen in je leven. Je zult versteld staan van het effect.Nicole Vening (1972) ontwikkelde in 2009 een unieke coaching-methode, gebaseerd op de steeds populairder wordende Appreciative Inquiry-filosofie. Hiermee begeleidde zij vele hoogopgeleide single vrouwen naar een evenwichtige relatie. Nicole hielp kritische singles in het Net5-programma 'Te mooi om waar te zijn' en was als expert verbonden aan Psychologie Magazine. Sinds 2013 is Nicole de vaste singles coach van datingsite PARSHIP, ook geeft ze liefdestips in 100% NL Magazine.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nicole Vening
Uitgever
Aphrodite, Uitgeverij
ISBN
9789082386509
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
118

Beschrijving

Je kent ze vast wel. Van die vrouwen die jarenlang simpelweg gelukkig zijn met een leuke vent, of na een verbroken relatie in no time weer onder de pannen zijn. Wat is hun geheim? Hoe doen ze dat toch?

Goed nieuws! Ook jij kunt die leuke partner vinden. In tien heldere stappen wijst singles coach Nicole Vening je de weg naar jouw Mr Right.
In dit doe-boek vol prikkelende - wetenschappelijk onderbouwde - opdrachten en leuke liefdesweetjes, haalt Nicole je uit je comfort zone. Ze helpt je aan een frisse nieuwe liefdesstrategie die echt voor jou werkt.
Geen gewroet in een donker hoekje. Je gaat samen met de mensen om je heen aan de slag met de positieve dingen in je leven. Je zult versteld staan van het effect.

Nicole Vening (1972) ontwikkelde in 2009 een unieke coaching-methode, gebaseerd op de steeds populairder wordende Appreciative Inquiry-filosofie. Hiermee begeleidde zij vele hoogopgeleide single vrouwen naar een evenwichtige relatie. Nicole hielp kritische singles in het Net5-programma 'Te mooi om waar te zijn' en was als expert verbonden aan Psychologie Magazine. Sinds 2013 is Nicole de vaste singles coach van datingsite PARSHIP, ook geeft ze liefdestips in 100% NL Magazine.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nicole Vening
Uitgever
Aphrodite, Uitgeverij
ISBN
9789082386509
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2015
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
118

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99