Moord onder de zon

dodelijke intriges op Isla Margarita

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Hendrik Jan Korterink

Paperback | Augustus 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Rond de eeuwwisseling groeien op het populaire toeristenparadijsje Isla Margarita de bomen tot ver in de hemel. In het kielzog van de zonaanbidders vestigen zich tal van gelukszoekers op het eiland, maar vrijwel allen gaan zij ten onder. Zo verdwijnen op 20 augustus 2007 Wendy Videler (41) en haar dochter Joyce (14) Precies een jaar later worden hun lichamen gevonden. Ze zijn kort na hun verdwijning op gruwelijke wijze vermoord. Wendy raakte verstrikt in het web van keiharde criminelen. Haar bemiddeling voor de Nederlandse zakenman Johan Woudstra (62) die investeert in onroerend goed op het eiland, is haar vermoedelijk fataal geworden. Ook Woudstra wordt vermoord. In Moord onder de zon vertelt insider Ronald Keplinger alles over de achtergronden van deze lugubere moorden en hoe hij de Videlers vergeefs waarschuwde voor dreigend onheil.De Videlers en Johan Woudstra zijn niet de enige slachtoffers. Kamal Broers verdwijnt spoorloos en trucker Ton van der Tang begint er aan een rit naar de hel. En in 2012 eindigt ook het eilandsprookje van de Vlaamse Karel Maes en Caroline Callaars met de dood: de vader van Caroline ronselde een huurmoordenaar om zijn eigen dochter en schoonzoon uit de weg te ruimen.Hendrik Jan Korterink maakt een nauwkeurige reconstructie van wat er allemaal op Isla Margarita plaatsvond. Moord onder de zon schetst een angstwekkend beeld van de verloedering van het Bounty-eiland voor de kust van Venezuela.Hendrik Jan Korterink (1955) is freelance journalist voor onder meer Panorama en Nieuwe Revu. Hij is auteur van bestsellers als De BV Bruinsma en Haagse penoze. Hendrik Jan Korterink onderhoudt een drukbezochte eigen website: www.misdaadjournalist.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hendrik Jan Korterink
Uitgever
Just Publishers
ISBN
9789089752598
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

Rond de eeuwwisseling groeien op het populaire toeristenparadijsje Isla Margarita de bomen tot ver in de hemel. In het kielzog van de zonaanbidders vestigen zich tal van gelukszoekers op het eiland, maar vrijwel allen gaan zij ten onder.

Zo verdwijnen op 20 augustus 2007 Wendy Videler (41) en haar dochter Joyce (14) Precies een jaar later worden hun lichamen gevonden. Ze zijn kort na hun verdwijning op gruwelijke wijze vermoord. Wendy raakte verstrikt in het web van keiharde criminelen. Haar bemiddeling voor de Nederlandse zakenman Johan Woudstra (62) die investeert in onroerend goed op het eiland, is haar vermoedelijk fataal geworden. Ook Woudstra wordt vermoord. In Moord onder de zon vertelt insider Ronald Keplinger alles over de achtergronden van deze lugubere moorden en hoe hij de Videlers vergeefs waarschuwde voor dreigend onheil.

De Videlers en Johan Woudstra zijn niet de enige slachtoffers. Kamal Broers verdwijnt spoorloos en trucker Ton van der Tang begint er aan een rit naar de hel. En in 2012 eindigt ook het eilandsprookje van de Vlaamse Karel Maes en Caroline Callaars met de dood: de vader van Caroline ronselde een huurmoordenaar om zijn eigen dochter en schoonzoon uit de weg te ruimen.

Hendrik Jan Korterink maakt een nauwkeurige reconstructie van wat er allemaal op Isla Margarita plaatsvond. Moord onder de zon schetst een angstwekkend beeld van de verloedering van het Bounty-eiland voor de kust van Venezuela.

Hendrik Jan Korterink (1955) is freelance journalist voor onder meer Panorama en Nieuwe Revu. Hij is auteur van bestsellers als De BV Bruinsma en Haagse penoze. Hendrik Jan Korterink onderhoudt een drukbezochte eigen website: www.misdaadjournalist.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hendrik Jan Korterink
Uitgever
Just Publishers
ISBN
9789089752598
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99