Mondzorg

jong geleerd is oud gedaan

Prijs € 15,40

Uitverkocht

Patricia Claessens, Luc de Visschere

Paperback | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het boek Mondzorg. Jong geleerd is oud gedaan richt zich op het geven van gerichte informatie over de basisprincipes van mondzorg. Naast aandacht voor de gezonde mond, de ongezonde mond en de relatie tussen mondzorg en algemene gezondheid, focust het boek op preventie en vooral op het uitvoeren van mondzorg bij diverse leeftijdsgroepen. Aan de hand van concrete casussen, beeldmateriaal en gerichte kennisvragen aan het eind van ieder hoofdstuk biedt dit handboek een perfect instrument om aan zelfstudie te doen.Het boek richt zich naar iedereen die, in het kader van zorgverlening in de brede zin van het woord, geconfronteerd wordt met het uitvoeren van basismondzorg. Ook binnen onderwijs kan het aangewend worden om de basis-principes omtrent mondzorg aan te leren en duidelijk te maken waarom mondzorg zo belangrijk is.Over de auteurs:PATRICIA CLAESSENS is verpleegkundige en master in de verplegingswetenschappen. Als opleidingscoördinator/onderzoeker voor de opleiding bachelor in verpleegkunde aan de Arteveldehogeschool doet zij onderzoek rond het effect van educatiemodules mondzorg op de kennis en attitudes van verpleegkundigen in de zorgsector.LUC DE VISSCHERE is algemeen tandarts en wetenschappelijk medewerker van de Maatschappelijke Tandheelkunde, Universiteit Gent en de Arteveldehogeschool Gent. Hij is auteur van diverse publicaties over mondzorg en verzorgt lesopdrachten in het domein van de Maatschappelijke Tandheelkunde en de Algemene Diagnostiek en Behandelingsplanning. Hij is auteur en medeauteur van rapporten van het Federaal Kenniscentrum voor Gezondheidszorg (KCE) en het RIZIV.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Patricia Claessens, Luc de Visschere
Uitgever
Acco
ISBN
9789033486456
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Beschrijving

Het boek Mondzorg. Jong geleerd is oud gedaan richt zich op het geven van gerichte informatie over de basisprincipes van mondzorg. Naast aandacht voor de gezonde mond, de ongezonde mond en de relatie tussen mondzorg en algemene gezondheid, focust het boek op preventie en vooral op het uitvoeren van mondzorg bij diverse leeftijdsgroepen. Aan de hand van concrete casussen, beeldmateriaal en gerichte kennisvragen aan het eind van ieder hoofdstuk biedt dit handboek een perfect instrument om aan zelfstudie te doen.

Het boek richt zich naar iedereen die, in het kader van zorgverlening in de brede zin van het woord, geconfronteerd wordt met het uitvoeren van basismondzorg. Ook binnen onderwijs kan het aangewend worden om de basis-principes omtrent mondzorg aan te leren en duidelijk te maken waarom mondzorg zo belangrijk is.

Over de auteurs:

PATRICIA CLAESSENS is verpleegkundige en master in de verplegingswetenschappen. Als opleidingscoördinator/onderzoeker voor de opleiding bachelor in verpleegkunde aan de Arteveldehogeschool doet zij onderzoek rond het effect van educatiemodules mondzorg op de kennis en attitudes van verpleegkundigen in de zorgsector.

LUC DE VISSCHERE is algemeen tandarts en wetenschappelijk medewerker van de Maatschappelijke Tandheelkunde, Universiteit Gent en de Arteveldehogeschool Gent. Hij is auteur van diverse publicaties over mondzorg en verzorgt lesopdrachten in het domein van de Maatschappelijke Tandheelkunde en de Algemene Diagnostiek en Behandelingsplanning. Hij is auteur en medeauteur van rapporten van het Federaal Kenniscentrum voor Gezondheidszorg (KCE) en het RIZIV.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Patricia Claessens, Luc de Visschere
Uitgever
Acco
ISBN
9789033486456
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2011
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
80

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99