Milestone babyjournal

Mijlpalen en speciale momenten van het eerste jaar

Prijs € 20,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Gemma Broekhuis

Hardback | Oktober 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hét journal bij de wereldberoemde Milestone Baby Cards Gemma Broekhuis ontwikkelde acht jaar geleden de Milestone Baby Cards, toen zij zelf moeder werd. Ze wilde op een eenvoudige en laagdrempelige manier de bijzondere momenten bewaren uit de babytijd van haar zoontje. Gemma komt nu met Milestone Baby Journal: een invulboek om de mijlpalen van je baby’s eerste jaar te beschrijven. Voor je baby zijn er veel gebeurtenissen op gebied van ontwikkeling, zoals de eerste keer omrollen, kruipen en het eerste tandje. Maar er zijn ook mijlpalen die je zelf kunt ondernemen. Voor het eerst naar een museum, de dierentuin, uit logeren. Met het Milestone baby Journal leg je al die bijzondere ervaringen van het eerste jaar gemakkelijk vast daardoor worden het sterke herinneringen. Je kunt starten op elk gewenst moment: hoeveel of hoe weinig je ook opschrijft, voor jezelf én je baby zal dit een dierbaar, waardevol en heel persoonlijk boek worden voor later/ dat geeft jou rust en voldoening.Voor alle eerste keren en de unieke momenten. Gemma Broekhuis (1977) woont in Amsterdam met haar man en drie zonen. Zij studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde en werkte onder andere bij reclamebureaus Ogilvy en TBWA als creative copywriter. Ze was medeoprichter en eigenaar van Watson & Lewis Communication, voor ze in 2012 Milestone oprichtte. Het eenvoudige principe van de Baby Cards sloeg onmiddellijk aan, mede vanwege de prachtige uitvoering en het gebruiksgemak. Het werd een internationaal succes en Gemma werkt samen met diverse (internationale) bedrijven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gemma Broekhuis
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000375813
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2020
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
104

Beschrijving

Hét journal bij de wereldberoemde Milestone Baby Cards

Gemma Broekhuis ontwikkelde acht jaar geleden de Milestone Baby Cards, toen zij zelf moeder werd. Ze wilde op een eenvoudige en laagdrempelige manier de bijzondere momenten bewaren uit de babytijd van haar zoontje.

Gemma komt nu met Milestone Baby Journal: een invulboek om de mijlpalen van je baby’s eerste jaar te beschrijven. Voor je baby zijn er veel gebeurtenissen op gebied van ontwikkeling, zoals de eerste keer omrollen, kruipen en het eerste tandje. Maar er zijn ook mijlpalen die je zelf kunt ondernemen. Voor het eerst naar een museum, de dierentuin, uit logeren.

Met het Milestone baby Journal leg je al die bijzondere ervaringen van het eerste jaar gemakkelijk vast daardoor worden het sterke herinneringen. Je kunt starten op elk gewenst moment: hoeveel of hoe weinig je ook opschrijft, voor jezelf én je baby zal dit een dierbaar, waardevol en heel persoonlijk boek worden voor later/ dat geeft jou rust en voldoening.
Voor alle eerste keren en de unieke momenten.

Gemma Broekhuis (1977) woont in Amsterdam met haar man en drie zonen. Zij studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde en werkte onder andere bij reclamebureaus Ogilvy en TBWA als creative copywriter. Ze was medeoprichter en eigenaar van Watson & Lewis Communication, voor ze in 2012 Milestone oprichtte. Het eenvoudige principe van de Baby Cards sloeg onmiddellijk aan, mede vanwege de prachtige uitvoering en het gebruiksgemak. Het werd een internationaal succes en Gemma werkt samen met diverse (internationale) bedrijven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gemma Broekhuis
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000375813
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2020
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
104

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99