Met de groeten van Tisiphone

Prijs € 20,95

Niet beschikbaar

Guido Matthijs

Paperback | September 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Op de parking onder het viaduct van de E17 in Gentbrugge vindt een man 's ochtends vroeg het lijk van een autoschuimer bij zijn opengebroken wagen. Het ongewone wapen waarmee de man werd gedood blijkt een pijltje dat normaliter wordt gebruikt voor het verdoven van dieren op afstand. Rond het pijltje zit een labeltje met een raadselachtige tekst in krakkemikkig Latijn: "Tisiphone groet u".Wanneer enkele dagen later in Wondelgem, een andere Gentse deelgemeente, een tweede moord gebeurt, met hetzelfde wapen en dezelfde tekst op het pijltje, groeit het vermoeden dat in het Gentse een gevaarlijke seriemoordenaar aan het werk is.Commissaris Vondelinckx van de Federale Gerechtelijke Politie en zijn assistente, hoofdinspecteur Eva Poortman, staan voor een moeilijke opdracht.De auteur studeerde chemie aan de Gentse universiteit. Gedurende bijna veertig jaar was hij actief in Onderzoek & Ontwikkeling in de chemische industrie. Ruim tien jaar na zijn pensionering begon hij als tijdverdrijf met het schrijven van een verhaal dat finaal uitgroeide tot een heus boek, een thriller die in 2013 werd uitgegeven, met als titel 'De gesmolten ijskoningin'. Het schrijven bleef een van zijn hobby's en leidde drie jaar later tot deze nieuwe thriller.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Guido Matthijs
Uitgever
Eigenboekuitgeven.com
ISBN
9789492247506
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Op de parking onder het viaduct van de E17 in Gentbrugge vindt een man 's ochtends vroeg het lijk van een autoschuimer bij zijn opengebroken wagen. Het ongewone wapen waarmee de man werd gedood blijkt een pijltje dat normaliter wordt gebruikt voor het verdoven van dieren op afstand. Rond het pijltje zit een labeltje met een raadselachtige tekst in krakkemikkig Latijn: "Tisiphone groet u".
Wanneer enkele dagen later in Wondelgem, een andere Gentse deelgemeente, een tweede moord gebeurt, met hetzelfde wapen en dezelfde tekst op het pijltje, groeit het vermoeden dat in het Gentse een gevaarlijke seriemoordenaar aan het werk is.
Commissaris Vondelinckx van de Federale Gerechtelijke Politie en zijn assistente, hoofdinspecteur Eva Poortman, staan voor een moeilijke opdracht.

De auteur studeerde chemie aan de Gentse universiteit. Gedurende bijna veertig jaar was hij actief in Onderzoek & Ontwikkeling in de chemische industrie. Ruim tien jaar na zijn pensionering begon hij als tijdverdrijf met het schrijven van een verhaal dat finaal uitgroeide tot een heus boek, een thriller die in 2013 werd uitgegeven, met als titel 'De gesmolten ijskoningin'. Het schrijven bleef een van zijn hobby's en leidde drie jaar later tot deze nieuwe thriller.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Guido Matthijs
Uitgever
Eigenboekuitgeven.com
ISBN
9789492247506
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2016
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99