Mensen boven macht (e-Book)

Benut de energie van je medewerkers voor succesvolle organisatieverandering

Prijs € 14,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Edwin Tuin

EPUB | Maart 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

We kennen de noodzaak van veranderen: maatschappij en markt ontwikkelen zich sneller dan ooit tevoren. We kennen de methodes van veranderen: bijvoorbeeld Agile, Scrum en Holacracy. Maar dat we problemen niet opgelost krijgen en zulke slechte resultaten behalen komt door de bottleneck van veranderen: dat is de mens zelf, de leiders die 'de mensen mee moeten nemen', de bedrijfsadviseurs en ja, ook de medewerkers. Waarom zouden zij eigenlijk meewerken aan jouw verandering? Edwin Tuin is veranderstrateeg en vernieuwend denker en doener. Hij biedt met Mensen boven macht inzicht in een ongemakkelijke waarheid voor menig leider. Hij beschrijft de uitdagingen en grootste obstakels, maar biedt ook oplossingen om het energiesysteem rond verandering te versterken. Tuin gaat in op thema's als systeemwerking, menselijke maat, rechtvaardigheid, cultuur, weerstand en commitment. Met een gezonde dosis realisme put hij uit de laatste neuropsychologische inzichten, zijn rijke ervaring en de vele praktijkcases, zowel succesvolle als mislukte, die zijn loopbaan typeren. Dit boek is een inspectieronde langs de frontlinie van het hedendaags organiseren en veranderen. Edwin Tuin is zelfstandig veranderstrateeg, expert in verandering en gespecialiseerd in organisatietransformatie. Hij was daaraan voorafgaand onder andere partner bij Atos Consulting en werkzaam bij Accenture en KPMG Consulting. Tuin werkt voor een breed scala van opdrachtgevers uit zowel de private als de (semi)publieke sector.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Edwin Tuin
Uitgever
Warden Press
ISBN
9789493202313
Formaat
EPUB
Publicatiedatum
Maart 2023
Bestandsgrootte
857325 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

We kennen de noodzaak van veranderen: maatschappij en markt ontwikkelen zich sneller dan ooit tevoren. We kennen de methodes van veranderen: bijvoorbeeld Agile, Scrum en Holacracy. Maar dat we problemen niet opgelost krijgen en zulke slechte resultaten behalen komt door de bottleneck van veranderen: dat is de mens zelf, de leiders die 'de mensen mee moeten nemen', de bedrijfsadviseurs en ja, ook de medewerkers. Waarom zouden zij eigenlijk meewerken aan jouw verandering?

Edwin Tuin is veranderstrateeg en vernieuwend denker en doener. Hij biedt met Mensen boven macht inzicht in een ongemakkelijke waarheid voor menig leider. Hij beschrijft de uitdagingen en grootste obstakels, maar biedt ook oplossingen om het energiesysteem rond verandering te versterken.

Tuin gaat in op thema's als systeemwerking, menselijke maat, rechtvaardigheid, cultuur, weerstand en commitment. Met een gezonde dosis realisme put hij uit de laatste neuropsychologische inzichten, zijn rijke ervaring en de vele praktijkcases, zowel succesvolle als mislukte, die zijn loopbaan typeren.

Dit boek is een inspectieronde langs de frontlinie van het hedendaags organiseren en veranderen.

Edwin Tuin is zelfstandig veranderstrateeg, expert in verandering en gespecialiseerd in organisatietransformatie. Hij was daaraan voorafgaand onder andere partner bij Atos Consulting en werkzaam bij Accenture en KPMG Consulting. Tuin werkt voor een breed scala van opdrachtgevers uit zowel de private als de (semi)publieke sector.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Edwin Tuin
Uitgever
Warden Press
ISBN
9789493202313
Formaat
EPUB
Publicatiedatum
Maart 2023
Bestandsgrootte
857325 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Actuele bestsellers!

  • 17,50
  • 17,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 22,99
  • 23,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 17,50
  • 24,99