Meditatie, energie en bewustzijn

de innerlijke weg vanuit het kosmisch oog

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Hetty Draayer

Paperback | Februari 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Meditatie, energie en bewustzijnHetty Draayer In het midden van ons lichaam, diep in de ruimte van het bekken, ligt het 'kosmisch oog'. Als we van daaruit ademen, mediteren en leven, gaan alle poriën van de huid open, wordt ons lichaam in energie getransformeerd en vibreren al onze cellen in harmonie met de kosmische energie die door ons heen stroomt. "Dat is een wonderbaarlijke ervaring die genezend en zuiverend door ons heen werkt," zegt Hetty Draayer in dit boek. "We zijn dan niet meer begrensd door een gesloten, niet ademende huid, maar één met de kosmische energie, met de kosmische adem, met God." Hetty van Putten werd geboren op 23 januari 1917 in Modjowangi op Oost-Java maar groeide vanaf haar vijfde jaar verder in Nederland op. Ook tijdens de Tweede Wereldoorlog was zij op dit Indonesische eiland; met haar beide oudste kinderen verbleef zij in twee Japanse concentratiekampen. Na haar terugkomst in Nederland ging zij met veel vragen op zoek naar haar innerlijke weg. Via hatha- en raja-yoga en het werk van Karlfried Graf von Dürckheim kwam ze in aanraking met meditatie en leerde zo de angst en ellende uit de kampen te verwerken. Sinds 1970 heeft Hetty Draayer-van Putten mensen individueel en in meditatiegroepen begeleid in hun proces van heel- en eenwording. Haar werkwijze, waarover zij eerder al vier boeken schreef, verbindt de essentie van de Westerse traditie met elementen van Oosterse benaderingen. Via het ademen en loslaten, het opengaan voor genezende energieën, het zoemen van klanken en mantra's en het visualiseren van kleuren wordt ons lichaam ervaarbaar als een spiegel van ziel en geest. Dit verdiept de meditatie op deze unieke weg tot bewustwording en één zijn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Hetty Draayer
Uitgever
De Driehoek
ISBN
9789060307137
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
254

Beschrijving


Meditatie, energie en bewustzijn
Hetty Draayer


In het midden van ons lichaam, diep in de ruimte van het bekken, ligt het 'kosmisch oog'. Als we van daaruit ademen, mediteren en leven, gaan alle poriën van de huid open, wordt ons lichaam in energie getransformeerd en vibreren al onze cellen in harmonie met de kosmische energie die door ons heen stroomt. "Dat is een wonderbaarlijke ervaring die genezend en zuiverend door ons heen werkt," zegt Hetty Draayer in dit boek. "We zijn dan niet meer begrensd door een gesloten, niet ademende huid, maar één met de kosmische energie, met de kosmische adem, met God."

Hetty van Putten werd geboren op 23 januari 1917 in Modjowangi op Oost-Java maar groeide vanaf haar vijfde jaar verder in Nederland op. Ook tijdens de Tweede Wereldoorlog was zij op dit Indonesische eiland; met haar beide oudste kinderen verbleef zij in twee Japanse concentratiekampen. Na haar terugkomst in Nederland ging zij met veel vragen op zoek naar haar innerlijke weg. Via hatha- en raja-yoga en het werk van Karlfried Graf von Dürckheim kwam ze in aanraking met meditatie en leerde zo de angst en ellende uit de kampen te verwerken.

Sinds 1970 heeft Hetty Draayer-van Putten mensen individueel en in meditatiegroepen begeleid in hun proces van heel- en eenwording. Haar werkwijze, waarover zij eerder al vier boeken schreef, verbindt de essentie van de Westerse traditie met elementen van Oosterse benaderingen. Via het ademen en loslaten, het opengaan voor genezende energieën, het zoemen van klanken en mantra's en het visualiseren van kleuren wordt ons lichaam ervaarbaar als een spiegel van ziel en geest. Dit verdiept de meditatie op deze unieke weg tot bewustwording en één zijn.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Hetty Draayer
Uitgever
De Driehoek
ISBN
9789060307137
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
254

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99