Mandala orakelboek

levensvragen, overwegingen en affirmaties

Prijs € 39,95

Uitverkocht

Raoul de Haan

Paperback | December 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het Mandala Orakelboek is niet alleen een kunstzinnige en spirituele uiting, maar ook een open uitnodiging aan jou als lezer om bij jezelf naar binnen te gaan voor een verkenning van je krachten en mogelijkheden. De reisleider ben je zelf. Elke mandala vormt in wezen een kleurrijk portaal; een opening in het leven waardoor je in alle rust naar jezelf kunt kijken met je onzekerheden, vragen, wensen en je fantastisch potentieel. De teksten helpen je verder bij de oriëntatie op het levenspad, bij het aftasten van verschillende richtingen en het maken van keuzes. Speel ermee en geniet van wie je bent. Raoul de Haan is de auteur van het boek De Weg van het Blad; spirituele ervaringen bij de Maya’s (uitgegeven bij Elikser) en van de haikubundel ik sterf tevoorschijn. Hij geeft lezingen en workshops waarmee hij inzichten en (meditatie)technieken overbrengt die hij met name bij de Maya’s heeft opgedaan. Zijn schilderijen en tekeningen kunnen o.a. op de website www.tanahora bekeken worden, net als de energiewielen die hij in en met de natuur maakt. Zoals hij zelf wordt geïnspireerd, hoopt hij ook anderen te kunnen inspireren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Raoul de Haan
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089541390
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
300

Beschrijving

Het Mandala Orakelboek is niet alleen een kunstzinnige en spirituele uiting, maar ook een open uitnodiging aan jou als lezer om bij jezelf naar binnen te gaan voor een verkenning van je krachten en mogelijkheden. De reisleider ben je zelf.
Elke mandala vormt in wezen een kleurrijk portaal; een opening in het leven waardoor je in alle rust naar jezelf kunt kijken met je onzekerheden, vragen, wensen en je fantastisch potentieel. De teksten helpen je verder bij de oriëntatie op het levenspad, bij het aftasten van verschillende richtingen en het maken van keuzes. Speel ermee en geniet van wie je bent.

Raoul de Haan is de auteur van het boek De Weg van het Blad; spirituele ervaringen bij de Maya’s (uitgegeven bij Elikser) en van de haikubundel ik sterf tevoorschijn. Hij geeft lezingen en workshops waarmee hij inzichten en (meditatie)technieken overbrengt die hij met name bij de Maya’s heeft opgedaan. Zijn schilderijen en tekeningen kunnen o.a. op de website www.tanahora bekeken worden, net als de energiewielen die hij in en met de natuur maakt. Zoals hij zelf wordt geïnspireerd, hoopt hij ook anderen te kunnen inspireren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Raoul de Haan
Uitgever
Elikser B.V. Uitgeverij
ISBN
9789089541390
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2009
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
300

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99