Alle leuke adressen op het platteland

Prijs € 12,95

Uitverkocht

J. Nikor

Paperback | April 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Alle Leuke Adressen op het Platteland bevat een brede selectie adressen, in zowel Nederland als België. De kleinschalige opzet en de warme gastvrijheid vormen samen een ideale basis voor een ontspannen dag, weekend of vakantie. Werk enthousiast mee op de boerderijcamping, ervaar de weldadige rust van een landgoed, ontwikkel zeebenen op een woonboot of kies een natuurcamping als uitvalsbasis. Laat je lekker verwennen in een B&B of ga op pad met een rijk gevulde picknickmand. Op pad langs agrarische bedrijven met biologische producten, kwekerijen, recreatieparken, ateliers en musea. Zoveel verschillende activiteiten, voor jong en oud, maakt het platteland tot de ideale vakantiebestemming. Tijd voor actie! ‘Back to the roots’, ontdek het platteland. Het boek is ingedeeld per provincie en binnen elke provincie zijn de adressen op plaatsnaam gerangschikt. Aan het begin van iedere provincie zijn er handige kaarten van de regio. Deze kaarten zijn ontworpen om de situering van de adressen aan te geven. Achter in het boek zijn alle adressen ook ingedeeld per rubriek. Handig als je specifiek op zoek bent naar een adres waar men kaas verkoopt, of waar met een grote groep gelogeerd kan worden. Je kunt zoeken op de volgende rubrieken: rondleidingen, groepsaccommodatie, bed & breakfast, vakantiehuis/appartement, boerderijwinkel, kinderfeestje, kinderboerderij, camping, huifkarritten, paardrijden, pannenkoekenhuis, boerengolf en vergaderruimte.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J. Nikor
Uitgever
Spalder Media Group
ISBN
9789077090558
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Alle Leuke Adressen op het Platteland bevat een brede selectie adressen, in zowel Nederland als België. De kleinschalige opzet en de warme gastvrijheid vormen samen een ideale basis voor een ontspannen dag, weekend of vakantie. Werk enthousiast mee op de boerderijcamping, ervaar de weldadige rust van een landgoed, ontwikkel zeebenen op een woonboot of kies een natuurcamping als uitvalsbasis. Laat je lekker verwennen in een B&B of ga op pad met een rijk gevulde picknickmand. Op pad langs agrarische bedrijven met biologische producten, kwekerijen, recreatieparken, ateliers en musea. Zoveel verschillende activiteiten, voor jong en oud, maakt het platteland tot de ideale vakantiebestemming. Tijd voor actie! ‘Back to the roots’, ontdek het platteland.

Het boek is ingedeeld per provincie en binnen elke provincie zijn de adressen op plaatsnaam gerangschikt. Aan het begin van iedere provincie zijn er handige kaarten van de regio. Deze kaarten zijn ontworpen om de situering van de adressen aan te geven.

Achter in het boek zijn alle adressen ook ingedeeld per rubriek. Handig als je specifiek op zoek bent naar een adres waar men kaas verkoopt, of waar met een grote groep gelogeerd kan worden. Je kunt zoeken op de volgende rubrieken: rondleidingen, groepsaccommodatie, bed & breakfast, vakantiehuis/appartement, boerderijwinkel, kinderfeestje, kinderboerderij, camping, huifkarritten, paardrijden, pannenkoekenhuis, boerengolf en vergaderruimte.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J. Nikor
Uitgever
Spalder Media Group
ISBN
9789077090558
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99