Magie in al je communicatie

Prijs € 27,50

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Bas Mouton

Paperback | September 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Of het nu gaat om een presentatie, een marketingbrochure of eensollicitatiebrief, het draait om het magiemoment. Met de krachtige methodedie in dit boek wordt beschreven overtreft de lezer zichzelf en laat hij zijn woorden het verschil maken.Eén briljante speech uit 2004 maakte Obama vier jaar later president van de Verenigde Staten. Door één TED-talk groeiden Brené Brown en Sheryl Sandberg uit tot wereldwijde thought leaders. Eén goed verhaal kan het leven van de spreker en de wereld van het publiek veranderen. Dit is wat Bas Mouton magische communicatie noemt.Hoe kun je die magie van het podium in al je communicatie brengen? Die vraag én het antwoord erop staan centraal in dit boek. En het antwoord op die vraag is nog nooit zo eenvoudig beantwoord: IK zeg IETS tegen JOU.Op vlotte wijze verteld, geïllustreerd met veel voorbeelden en met een analyse van waar de magie van de best bekeken TED-talks vandaan komt, laat dit boek zien hoe deze allerbeste TED-talks nog beter hadden gekund. In dit boek leer je de onderliggende fundamenten van communicatie. Zodat je je publiek echt kunt raken, zonder trucjes.Bas Mouton is directeur van Speech Republic. Hij werkt vanuit een fascinatievoor de vraag: wanneer maken woorden nou echt het verschil? Hij traint en adviseert politici in binnen- en buitenland, ministers en presidentskandidaten, high potentials, managers en CEO's.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bas Mouton
Uitgever
Uitgeverij Boom/Nelissen
ISBN
9789024403752
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

Of het nu gaat om een presentatie, een marketingbrochure of een
sollicitatiebrief, het draait om het magiemoment. Met de krachtige methode
die in dit boek wordt beschreven overtreft de lezer zichzelf en laat hij zijn woorden het verschil maken.

Eén briljante speech uit 2004 maakte Obama vier jaar later president van de Verenigde Staten. Door één TED-talk groeiden Brené Brown en Sheryl Sandberg uit tot wereldwijde thought leaders. Eén goed verhaal kan het leven van de spreker en de wereld van het publiek veranderen. Dit is wat Bas Mouton magische communicatie noemt.

Hoe kun je die magie van het podium in al je communicatie brengen? Die vraag én het antwoord erop staan centraal in dit boek. En het antwoord op die vraag is nog nooit zo eenvoudig beantwoord: IK zeg IETS tegen JOU.

Op vlotte wijze verteld, geïllustreerd met veel voorbeelden en met een analyse van waar de magie van de best bekeken TED-talks vandaan komt, laat dit boek zien hoe deze allerbeste TED-talks nog beter hadden gekund. In dit boek leer je de onderliggende fundamenten van communicatie. Zodat je je publiek echt kunt raken, zonder trucjes.

Bas Mouton is directeur van Speech Republic. Hij werkt vanuit een fascinatie
voor de vraag: wanneer maken woorden nou echt het verschil? Hij traint en adviseert politici in binnen- en buitenland, ministers en presidentskandidaten, high potentials, managers en CEO's.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bas Mouton
Uitgever
Uitgeverij Boom/Nelissen
ISBN
9789024403752
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2015
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99