Zeg kleine ooievaar

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Sabine Wisman

Hardback | Augustus 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een informatief prentenboek over dieren in de natuur voor peuters en kleuters. Met luisterboek & meezingliedjes op CD.In deel 9 van de succesvolle prentenboekenserie 'Zeg kleine ... ' vliegen ooievaars Puck en Pim helemaal naar West-Afrika, een zware tocht van wel 5000 kilometer door storm en regen. Zouden ze hun einddoel wel bereiken?*prentenboek over dieren in de natuur voor kinderen vanaf 3 jaar*spannend voorleesverhaal & leuke weetjes over ooievaars*met luisterboek & meezingliedjes van de hele serieIvo de Wijs schreef bij alle dierenverhalen een leuk meezingliedje.Dit is deel 9 in de informatieve prentenboeken serie 'Zeg kleine...' >> voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Een vrolijke serie die jonge kinderen op een speelse manier kennis laat maken met het leven dieren in de natuur.Eerder verschenen egel, zeehond, vleermuis, dolfijn, eekhoorn, bever, bij en roodborst.Vera de Backker heeft zo'n dertig prentenboeken geïllustreerd en uitgegeven. Samen met bioloog Rob Buiter bedacht ze de serie 'Zeg kleine...': prentenboeken over dieren zoals ze in de natuur echt zijn.Sabine Wisman is schrijver en schrijfdocent. Ze houdt enorm van dieren én kinderen. Een kinderboekenserie over dieren is haar dan ook op het lijf geschreven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sabine Wisman
Uitgever
KNNV Uitgeverij
ISBN
9789050114608
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
30

Beschrijving

Een informatief prentenboek over dieren in de natuur voor peuters en kleuters. Met luisterboek & meezingliedjes op CD.

In deel 9 van de succesvolle prentenboekenserie 'Zeg kleine ... ' vliegen ooievaars Puck en Pim helemaal naar West-Afrika, een zware tocht van wel 5000 kilometer door storm en regen. Zouden ze hun einddoel wel bereiken?
*prentenboek over dieren in de natuur voor kinderen vanaf 3 jaar
*spannend voorleesverhaal & leuke weetjes over ooievaars
*met luisterboek & meezingliedjes van de hele serie

Ivo de Wijs schreef bij alle dierenverhalen een leuk meezingliedje.

Dit is deel 9 in de informatieve prentenboeken serie 'Zeg kleine...' >> voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Een vrolijke serie die jonge kinderen op een speelse manier kennis laat maken met het leven dieren in de natuur.

Eerder verschenen egel, zeehond, vleermuis, dolfijn, eekhoorn, bever, bij en roodborst.

Vera de Backker heeft zo'n dertig prentenboeken geïllustreerd en uitgegeven. Samen met bioloog Rob Buiter bedacht ze de serie 'Zeg kleine...': prentenboeken over dieren zoals ze in de natuur echt zijn.

Sabine Wisman is schrijver en schrijfdocent. Ze houdt enorm van dieren én kinderen. Een kinderboekenserie over dieren is haar dan ook op het lijf geschreven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sabine Wisman
Uitgever
KNNV Uitgeverij
ISBN
9789050114608
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
30

Actuele bestsellers!

  • 22,95
  • 22,00
  • 24,99
  • 34,99
  • 24,99
  • 15,00
  • 17,99
  • 17,50
  • 24,99
  • 18,99