Verlies & De mensen die weggingen

3 CD Luisterboek voorgelezen door Anne van Egmond

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Nicci French

Luisterboek | Mei 2004 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In De mensen die weggingen ontmoeten we Joey, een meisje van acht, die ons meeneemt in haar fantasierijke belevingswereld. Met haar onschuldige kijk op de wereld laat ze ons kennis maken met haar familie en hun bezigheden: haar vader die veel tijd in zijn schuurtje doorbrengt, haar moeder die meestal ziek op bed ligt, haar oudere broer die er bijna nooit is, haar zus die stiekem rookt en zich vaak in haar slaapkamer terugtrekt en natuurlijk haar kat Pippin die haar de meeste tijd gezelschap houdt. Het begint erop te lijken dat steeds meer mensen uit Joey's omgeving weggaan zonder gedag te zeggen...VerliesVerlies is het intrigerende verhaal van een echtpaar dat hun vijfjarig zoontje verliest bij een ongeluk. Vader, moeder en hun tienjarige zoon hebben ieder zo hun eigen manier om het verlies te verwerken. Maar al gauw blijkt dat er binnen het gezin over en weer verdenkingen zijn. Een spannend kort verhaal over families, hun verborgen geschiedenissen en het ontkennen van de waarheid. Sean French over Verlies:'Verlies ontstond vanuit de vraag hoe het voelt om je kind te verliezen. We beginnen altijd vanuit een emotionele toestand, 'hoe het voelt om', en gaan dan pas naar het verhaal'.Anne van Egmond begon haar loopbaan bij de KRO in 1965 met het jongerenprogramma Sjook. Bekend werd ze met het opsporingsprogramma Adres Onbekend, dat ze 15 jaar presenteerde. Na Avro, Tros en Classic FM ontdekte Van Egmond de regionale omroep. Bij Radio Noord-Holland heeft ze op zondagochtend haar eigen programma Egmond Binnen. Met haar prettige en herkenbare stem leest op indringende wijze de literaire thrillers van Nicci French voor.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nicci French
Uitgever
Rubinstein b.v.
ISBN
9789054445999
Bindwijze
Luisterboek
Publicatiedatum
Mei 2004
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In De mensen die weggingen ontmoeten we Joey, een meisje van acht, die ons meeneemt in haar fantasierijke belevingswereld. Met haar onschuldige kijk op de wereld laat ze ons kennis maken met haar familie en hun bezigheden: haar vader die veel tijd in zijn schuurtje doorbrengt, haar moeder die meestal ziek op bed ligt, haar oudere broer die er bijna nooit is, haar zus die stiekem rookt en zich vaak in haar slaapkamer terugtrekt en natuurlijk haar kat Pippin die haar de meeste tijd gezelschap houdt. Het begint erop te lijken dat steeds meer mensen uit Joey's omgeving weggaan zonder gedag te zeggen...
Verlies
Verlies is het intrigerende verhaal van een echtpaar dat hun vijfjarig zoontje verliest bij een ongeluk. Vader, moeder en hun tienjarige zoon hebben ieder zo hun eigen manier om het verlies te verwerken. Maar al gauw blijkt dat er binnen het gezin over en weer verdenkingen zijn. Een spannend kort verhaal over families, hun verborgen geschiedenissen en het ontkennen van de waarheid.
Sean French over Verlies:
'Verlies ontstond vanuit de vraag hoe het voelt om je kind te verliezen. We beginnen altijd vanuit een emotionele toestand, 'hoe het voelt om', en gaan dan pas naar het verhaal'.
Anne van Egmond begon haar loopbaan bij de KRO in 1965 met het jongerenprogramma Sjook. Bekend werd ze met het opsporingsprogramma Adres Onbekend, dat ze 15 jaar presenteerde. Na Avro, Tros en Classic FM ontdekte Van Egmond de regionale omroep. Bij Radio Noord-Holland heeft ze op zondagochtend haar eigen programma Egmond Binnen. Met haar prettige en herkenbare stem leest op indringende wijze de literaire thrillers van Nicci French voor.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nicci French
Uitgever
Rubinstein b.v.
ISBN
9789054445999
Bindwijze
Luisterboek
Publicatiedatum
Mei 2004
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99