Verboden Verleidingen: Erotische korte verhalen over vreemdgaan

Prijs € 9,99
Download direct dit luisterboek

Camille Bech, Lisa Vild, Erika Svensson

MP3 | Maart 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

‘Ze lag in een van de grote zonnestoelen in een shirtje en een kort rokje. Haar lange haar had ze in een paardenstaart, en hij zag dat ze het warm had. Hij probeerde de krant te lezen, maar hij was...

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Camille Bech, Lisa Vild, Erika Svensson
Uitgever
LUST
ISBN
9788727104300
Formaat
MP3
Publicatiedatum
Maart 2024
Bestandsgrootte
206 MB
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

‘Ze lag in een van de grote zonnestoelen in een shirtje en een kort rokje. Haar lange haar had ze in een paardenstaart, en hij zag dat ze het warm had. Hij probeerde de krant te lezen, maar hij was zich erg bewust van haar aanwezigheid. Hij kon zich niet ontspannen. Hij gluurde naar haar vanachter zijn zonnebril. Toen ze een been optrok, zag hij tot zijn verbazing dat ze helemaal geen slipje aan had.’ - Alleen thuis

Het is een verboden verlangen. Het bed delen met iemand die niet je partner is. Zo weet topadvocaat Mark in ‘Alleen thuis’ niet waar hij moet kijken wanneer zijn aantrekkelijke schoonmaakster verleidelijk langs het zwembad ligt te zonnen. Hopelijk duurt het nog even voordat zijn vrouw terug komt van haar vakantie… En actrice Celine oefent in ‘De prijs van verlangen’ haar rol met een oudere collega, Ulrik. De seksuele spanning tussen de twee is om te snijden, maar Celine heeft eigenlijk een vriend. Kunnen de twee hun gevoelens in bedwang houden?

Deze collectie bevat de volgende 8 verhalen: ‘De prijs van verlangen’, ‘Het concert’, ‘Alleen thuis’, ‘De vreemdeling’, ‘Altijd trouw’, ‘De oude boerderij’ en ‘Franse verleidingen’.

LUST is een uitgeverij die sexy en fantasierijke erotiek uitgeeft. Hun missie? Erotische literatuur publiceren die elk type persoon zal aanspreken. Begrip creëren door verschillende soorten lust en verlangen te vertegenwoordigen en mensen na te laten denken over seksualiteit, seks en wat je opwindt.

Deze compilatie bevat erotische korte verhalen geschreven door de volgende LUST-auteurs: Katja Slonawski, Lisa Vild en Camille Bech. Katja Slonawski schrijft spannende en erotisch beladen novellen over gewone mensen in onverwachte situaties. Met de focus op het levendig borrelende gevoel dat alleen aanraking en verwachting kan oproepen, creëert ze complexe karakters die de grenzen verkennen van de traditionele seksnovelle. Lisa Vild is het pseudoniem van een Zweedse auteur van erotische novellen. Ze verkent in haar novellen gevoelige, maar prikkelende onderwerpen. Lisa is van mening dat seks iets zou moeten zijn voor iedereen en wil met haar novellen het beeld van wat seks is normaliseren en nuanceren. Of zij wat ze schrijft zelf heeft ervaren, laten we niettemin in het midden. Camille Bech is een Deense auteur van erotiek en erotische verhalen. Haar wereld is vol van passie en verboden verlangens.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Camille Bech, Lisa Vild, Erika Svensson
Uitgever
LUST
ISBN
9788727104300
Formaat
MP3
Publicatiedatum
Maart 2024
Categorie
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99