Tijgerlelie

Prijs € 16,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Danique Gimbrère, Anne Swartjes

Paperback | Oktober 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Tijgerlelie is het romandebuut van twee jonge, Nederlandse auteurs: Danique Gimbrère (1993) en Anne Swartjes (1993). Van jongs af aan verslinden zij boeken. Danique schrijft gedichten en publiceert deze op internet waar ze door de lezers met veel sterren bekroond worden. Anne’s interesse gaat naast literatuur ook uit naar film en en fotografie. Samen schreven ze een spannend verhaal: Tijgerlelie, een schitterend debuut van twee jonge meiden. Carter Johnson, 18 jaar oud, heeft het allemaal: populariteit, uiterlijk en een school vol medeleerlingen die hem bewonderen. Genietend van zijn positie in het middelpunt van de belangstelling gaat hij grappenmakend en zelfverzekerd door het leven, totdat de adembenemend knappe nieuwkomer Lily Jones zijn pad kruist. Wanneer Lily de perfecte wereld van Carter omver dreigt te werpen, doet Carter zijn uiterste best om dit te voorkomen. Als blijkt dat dit nergens voor nodig is, gaat Carter op zoek naar de ware reden van Lily’s gedrag en ontdekt dat zij een vreselijk geheim met zich meedraagt, dat zijn leven voorgoed zal veranderen. ‘Ik heb altijd gedacht dat wetenschap iets is waarop we kunnen vertrouwen, ik had er niet verder naast kunnen zitten.’ Tijgerlelie is een jeugdroman over vriendschap en innerlijke reflectie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Danique Gimbrère, Anne Swartjes
Uitgever
GheringBooks
ISBN
9789078839095
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

Tijgerlelie is het romandebuut van twee jonge, Nederlandse auteurs: Danique Gimbrère (1993) en Anne Swartjes (1993). Van jongs af aan verslinden zij boeken. Danique schrijft gedichten en publiceert deze op internet waar ze door de lezers met veel sterren bekroond worden. Anne’s interesse gaat naast literatuur ook uit naar film en en fotografie. Samen schreven ze een spannend verhaal: Tijgerlelie, een schitterend debuut van twee jonge meiden.

Carter Johnson, 18 jaar oud, heeft het allemaal: populariteit, uiterlijk en een school vol medeleerlingen die hem bewonderen. Genietend van zijn positie in het middelpunt van de belangstelling gaat hij grappenmakend en zelfverzekerd door het leven, totdat de adembenemend knappe nieuwkomer Lily Jones zijn pad kruist.
Wanneer Lily de perfecte wereld van Carter omver dreigt te werpen, doet Carter zijn uiterste best om dit te voorkomen. Als blijkt dat dit nergens voor nodig is, gaat Carter op zoek naar de ware reden van Lily’s gedrag en ontdekt dat zij een vreselijk geheim met zich meedraagt, dat zijn leven voorgoed zal veranderen.

‘Ik heb altijd gedacht dat wetenschap iets is waarop we kunnen vertrouwen, ik had er niet verder naast kunnen zitten.’

Tijgerlelie is een jeugdroman over vriendschap en innerlijke reflectie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Danique Gimbrère, Anne Swartjes
Uitgever
GheringBooks
ISBN
9789078839095
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99