Het origineel

Prijs € 7,99
Download direct dit luisterboek

Mary Robinette Kowal, Brandon Sanderson

MP3 | Augustus 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In de nabije toekomst kiezen mensen voor onsterfelijkheid terwijl injecteerbare nanotechnologie het mogelijk maakt voor ieder individu om de wereld te ervaren door het perspectief van zijn eigen...

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mary Robinette Kowal, Brandon Sanderson
Uitgever
SAGA Egmont
ISBN
9788728041901
Formaat
MP3
Publicatiedatum
Augustus 2023
Bestandsgrootte
178 MB
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In de nabije toekomst kiezen mensen voor onsterfelijkheid terwijl injecteerbare nanotechnologie het mogelijk maakt voor ieder individu om de wereld te ervaren door het perspectief van zijn eigen 'thema'. Het leven wordt gemakkelijker gemaakt in een maatschappij waar inkomensgelijkheid en automatisering het mogelijk maken om vermaak boven traditioneel werk te stellen, maar tegen een prijs: persoonlijke privacy. Wat gebeurt er met degenen die zich durven te verzetten tegen onsterfelijkheid en constant in de gaten worden gehouden?

Wanneer Holly Winseed wakker wordt in een ziekenhuiskamer met een aangetast geheugen en een opgedrongen nieuwe identiteit, laat een team van overheidsagenten er geen gras over groeien: ze instrueren Holly om de terroristengroep ICON te infiltreren en te verslaan. Holly is nu een 'Provisional Replica' en ze heeft één week om haar Origineel voor de moord op haar man, Jonathan, op te sporen en te doden. Als ze daarin slaagt, zal ze de plaats van haar Origineel in de maatschappij innemen. Als ze faalt, zal haar leven eindigen. Met haar nieuw geïmplanteerde gevechts- en sociale vaardigheden weerstaat Holly zowel aanvallen van terroristen als twijfels over haar eigen betrouwbaarheid terwijl aanwijzingen naar haar Origineel leiden - en naar de waarheid over Jonathan.




Hugo Award-winnende auteurs Brandon Sanderson en Mary Robinette Kowal slaan de handen ineen in deze exclusieve audio-first productie van 'Het origineel', een sci-fi thriller die zich afspeelt in een wereld waar één vrouw vecht om haar ware identiteit te leren kennen en de te overleven.

Brandon is de enige auteur die zes keer in vier jaar op de shortlist van de David Gemmell Legend Award is gekomen en won die prijs in 2011 voor 'The Way of Kings'. 'The Emperor's Son' won in 2013 de Hugo Award voor beste novelle. Brandon Sanderson heeft meerdere malen op de New York Times Best-Seller List gestaan, met vijf romans die de #1 plek bereikten.

Brandon woont momenteel in Utah met zijn vrouw en kinderen en geeft les in creatief schrijven aan de Brigham Young University.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mary Robinette Kowal, Brandon Sanderson
Uitgever
SAGA Egmont
ISBN
9788728041901
Formaat
MP3
Publicatiedatum
Augustus 2023
Categorie
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99