Handboek Excel 2013

Prijs € 33,50

Uitverkocht

Wilfred de Feiter

Paperback | November 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als gebruiker van Excel maakt u in dit boek kennis met de belangrijkste geavanceerde functies.U leert juist die technieken kennen die zakelijk veel gebruikt worden en structureel tijdwinst opleveren. Ideaal voor wie regelmatig werkt aan bijvoorbeeld analyses, rapporten of begrotingen.De functies die u leert toepassen maken uw werkzaamheden effi ciënter en prettiger. Zo leert u invoerfouten voorkomen door validatie te gebruiken en scenario's inzetten bij het testen van werk bladen. U leert werken met functies die gecompliceerd lijken, maar veel tijd besparen. Denk aan zaken als verticaal of horizontaal zoeken en aan nieuwe functies als splitsen van kolommen, snelle analyse en werkblad vergelijken. Daarnaast komen verschillende samenvattinginstrumenten aan de orde, zoals draaitabellen, subtotalen en overzichten.Het boek is vooral bestemd voor gebruikers van Excel 2013 die de basisvaardigheden beheersen en meer uit het programma willen halen. Alle hoofdstukken bevatten voorbeelden uit de praktijk en oefeningen waarmee u direct aan de slag kunt. Door de gestructureerde opbouw is het boek ookals naslagwerk van grote waarde.OVER DE AUTEUR:Wilfred de Feiter verzorgt trainingen voor verschillende opleidingsinstituten op het gebied van ICT en is auteur van meer dan 50 boeken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Wilfred de Feiter
Uitgever
Boom
ISBN
9789012585941
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Als gebruiker van Excel maakt u in dit boek kennis met de belangrijkste geavanceerde functies.
U leert juist die technieken kennen die zakelijk veel gebruikt worden en structureel tijdwinst opleveren. Ideaal voor wie regelmatig werkt aan bijvoorbeeld analyses, rapporten of begrotingen.
De functies die u leert toepassen maken uw werkzaamheden effi ciënter en prettiger. Zo leert u invoerfouten voorkomen door validatie te gebruiken en scenario's inzetten bij het testen van werk bladen. U leert werken met functies die gecompliceerd lijken, maar veel tijd besparen. Denk aan zaken als verticaal of horizontaal zoeken en aan nieuwe functies als splitsen van kolommen, snelle analyse en werkblad vergelijken. Daarnaast komen verschillende samenvattinginstrumenten aan de orde, zoals draaitabellen, subtotalen en overzichten.
Het boek is vooral bestemd voor gebruikers van Excel 2013 die de basisvaardigheden beheersen en meer uit het programma willen halen. Alle hoofdstukken bevatten voorbeelden uit de praktijk en oefeningen waarmee u direct aan de slag kunt. Door de gestructureerde opbouw is het boek ook
als naslagwerk van grote waarde.

OVER DE AUTEUR:
Wilfred de Feiter verzorgt trainingen voor verschillende opleidingsinstituten op het gebied van ICT en is auteur van meer dan 50 boeken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Wilfred de Feiter
Uitgever
Boom
ISBN
9789012585941
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
November 2013
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99