De vier seizoenen in dans en beweging Handleiding

dans- en bewegingsspelletjes op vrolijke muziek voor kinderen van 3 - 8 jaar. Handleiding met CD

Prijs € 15,00

Uitverkocht

Monika Schneider, Ralph Schneider

Paperback | Juli 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dans- en bewegingsspelletjes op vrolijke muziek voor kinderen van 3 - 8 jaar. Handleiding met CD.Na het succes van de vorige 2 boeken van Monika en Ralph Schneider 'Bewegen en ontspannen op muziek' en 'Mediteren en ontspannen met kinderen' verschijnt nu een nieuwe bundel met dans-, bewegings- en ontspanningsspelletjes op muziek.Het zijn 15 uitgewerkte bewegingsspelletjes van 5 minuten op muziek, geinspireerd op de vier jaargetijden. De vrolijke muziek en de thema's van de spelletjes spreken de kinderen direct aan. Zo gaan de kinderen vliegeren in de herfst, schaatsen in de winter, maken een bloemendans in de lente en gaan zwemmen in de zomer.De eenvoudige bewegingen worden stap voor stap uitgelegd zowel in het boek als op de CD. Ze zijn gemakkelijk te volgen voor de kinderen indien ze ook door de docent worden voorgedaan. Ze hoeven slechts naar de instructies op de CD te luisteren.Het belang van regelmatig bewegen in het onderwijs is herhaaldelijk aangetoond: het heeft een positieve invloed op de leerprestaties. Met behulp van dit boek kunnen de leerlingen er ook een hoop plezier aan beleven!De spelletjes kunnen gewoon in de klas worden uitgevoerd, bij wijze van warming-up of als onderbreking van het lesprogramma.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Monika Schneider, Ralph Schneider
Uitgever
Panta Rhei
ISBN
9789088400391
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
71

Beschrijving

Dans- en bewegingsspelletjes op vrolijke muziek voor kinderen van 3 - 8 jaar. Handleiding met CD.

Na het succes van de vorige 2 boeken van Monika en Ralph Schneider 'Bewegen en ontspannen op muziek' en 'Mediteren en ontspannen met kinderen' verschijnt nu een nieuwe bundel met dans-, bewegings- en ontspanningsspelletjes op muziek.
Het zijn 15 uitgewerkte bewegingsspelletjes van 5 minuten op muziek, geinspireerd op de vier jaargetijden. De vrolijke muziek en de thema's van de spelletjes spreken de kinderen direct aan. Zo gaan de kinderen vliegeren in de herfst, schaatsen in de winter, maken een bloemendans in de lente en gaan zwemmen in de zomer.
De eenvoudige bewegingen worden stap voor stap uitgelegd zowel in het boek als op de CD. Ze zijn gemakkelijk te volgen voor de kinderen indien ze ook door de docent worden voorgedaan. Ze hoeven slechts naar de instructies op de CD te luisteren.

Het belang van regelmatig bewegen in het onderwijs is herhaaldelijk aangetoond: het heeft een positieve invloed op de leerprestaties. Met behulp van dit boek kunnen de leerlingen er ook een hoop plezier aan beleven!
De spelletjes kunnen gewoon in de klas worden uitgevoerd, bij wijze van warming-up of als onderbreking van het lesprogramma.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Monika Schneider, Ralph Schneider
Uitgever
Panta Rhei
ISBN
9789088400391
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
71

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99