De Sterrenbeeldenserie: erotische korte verhalen voor Waterman

Prijs € 9,99
Download direct dit luisterboek

Camille Bech, B. J. Hermansson, Malin Edholm, Chrystelle LeRoy

MP3 | Januari 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

‘In mijn leven heb ik me zelden seksueel aangetrokken gevoeld tot een vrouw, maar Kani is anders. Ze lijkt volledig te bestaan uit charisma en verleiding.’ - Een buitengewone baas In dit deel van d...

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Camille Bech, B. J. Hermansson, Malin Edholm, Chrystelle LeRoy
Uitgever
LUST
ISBN
9788727105604
Formaat
MP3
Publicatiedatum
Januari 2024
Bestandsgrootte
207 MB
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

‘In mijn leven heb ik me zelden seksueel aangetrokken gevoeld tot een vrouw, maar Kani is anders. Ze lijkt volledig te bestaan uit charisma en verleiding.’ - Een buitengewone baas

In dit deel van de LUST serie 'De Sterrenbeeldenserie: erotische korte verhalen voor Waterman' vind je een speciale collectie van korte verhalen speciaal uitgekozen voor het teken waterman. De onafhankelijke en experimentele waterman is verbazingwekkend trouw wanneer het aankomt op seksuele relaties. Maar hun partner moet dan wel open staan voor een rebels en gevarieerd seksleven. In deze collectie vind je de meest avontuurlijke erotische korte verhalen die helemaal passen bij de prikkelende fantasieën van de waterman.

'De Sterrenbeeldenserie: erotische korte verhalen voor Waterman’ bevat de volgende 7 korte verhalen: ‘Een buitengewone baas’, ‘De oppas’, ‘Onder het geruite flanellen overhemd’, ‘Een vrije vrouw’, ‘Geliefden’, ‘Onder de zon van Nevada’ en ‘Isabella en Torben’.

LUST is een uitgeverij die sexy en fantasierijke erotiek uitgeeft. Hun missie? Erotische literatuur publiceren die elk type persoon zal aanspreken. Begrip creëren door verschillende soorten lust en verlangen te vertegenwoordigen en mensen na te laten denken over seksualiteit, seks en wat je opwindt.

Deze compilatie bevat erotische korte verhalen geschreven door de volgende LUST-auteurs:, B.J. Hermansson, Malin Edholm, en Chrystelle LeRoy. B.J. Hermansson heeft een unieke stijl en schrijft verhalen die tegelijkertijd vol vaart en poëzie zitten, maar die de lezer ook uitdagen om vraagtekens te plaatsen bij onze traditionele denkbeelden, vooral als het gaat om normen en seksualiteit. Malin Edholm is genderwetenschapper en schrijft korte, erotische verhalen waarmee ze de heersende norm wil doorbreken. Ze heeft inmiddels meerdere titels op haar naam staan. Christelle LeRoy is geboren in Montreal als dochter van een Bretonse vader. De familie van Chrystelle LeRoy bezat een dierentuin waardoor ze een passie heeft ontwikkeld voor het observeren van dieren en de natuur. Voordat ze zich specialiseerde in digitaal schrijven en daar verschillende prijzen mee won, werkte ze als historicus voor musea in Canada en Frankrijk. Haar romans zijn vaak exotisch en hebben een achtergrond van historische realiteit.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Camille Bech, B. J. Hermansson, Malin Edholm, Chrystelle LeRoy
Uitgever
LUST
ISBN
9788727105604
Formaat
MP3
Publicatiedatum
Januari 2024
Categorie
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99