Bobbie en Dudu

Een prentenboek met verhalen en liedjes

Prijs € 4,99
Download direct dit luisterboek
Ook beschikbaar als:

Rob van Olm

MP3 | December 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een boek van Rob van Olm, Fréderique Spigt en Erik Stok met 17 liedjes. Inclusief ebook (pdf) met het complete prentenboek met 17 bijbehorende verhaaltjes en illustraties van Frédérique Spigt. Leeftijd: 4+

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rob van Olm
Voorgelezen door
Frédérique Spigt
Uitgever
Uitgeverij Rubinstein
ISBN
9789047621225
Formaat
MP3
Publicatiedatum
December 2015
Bestandsgrootte
47 MB
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Een boek van Rob van Olm, Fréderique Spigt en Erik Stok met 17 liedjes van Rob van Olm, op muziek van Erik Stok en zang van Frédérique Spigt. Inclusief ebook (pdf) met het complete prentenboek met 17 bijbehorende verhaaltjes en illustraties van Frédérique Spigt.

Het vijfjarige meisje Bobbie krijgt een broertje uit Brazilië, Dudu. Ze wennen snel aan elkaar en beiden maken van alles mee. Gewone gebeurtenissen, zoals die zich in het leven van kleine kinderen afspelen.

Het is een lieflijke wereld waarin beiden verkeren. Zo is ook de verteltoon. Heerlijke verhaaltjes om bij in slaap te vallen en dan te dromen van die veilige kinderwereld, waarin zoveel gebeurt.
Dan zijn er ook nog de leuke liedjes, die de kinderen algauw meezingen vanwege de heldere teksten van Rob van Olm en de prachtige muziek van Erik Stok.

Het prentenboek bevat 17 verhaaltjes met tekeningen van Frédérique Spigt en wordt meegeleverd als ebook (pdf formaat). Het luisterboek bevat 17 liedjes op muziek van Erik Stok. De stem van Frédérique Spigt maakt er een uniek luisterboek van, waar jong en oud van kunnen genieten.

Frédérique Spigt (1957) volgde een opleiding aan de Academie van Beeldende Kunsten te Rotterdam (Willem de Kooning academie). Dit multitalent is zangeres, componiste, tekstschrijver en illustrator. Ze toert jaarlijks langs alle theaters in Nederland. Momenteel is ze met Annet Malherbe te zien in het theater met de voorstelling over Elvis.

Erik Stok begon zijn muziekcarriere op het Conservatorium van Rotterdam en studeerde daarna Filmmuziek aan het Berklee College of Music in Boston. Hij schreef muziek (jazz, klassiek en pop) voor allerlei projecten, commercials, televisieprogramma’s en (kinder)voorstellingen. Hij werd in de regio Rijnmond vooral bekend als oprichter van populaire (cabaret)band De Tunes.

Inhoud
1. Un irmao (liedje)
2. Applaus (liedje)
3. Sorry (liedje)
4. Morgen ben je groot (liedje)
5. Pleisters en ijs (liedje)
6. De baas (liedje)
7. De pannenkoek rap en De brandweerman (liedje)
8. Een verliefd visje (liedje)
9. Haring (liedje)
10. Opa, doe het nou maar (liedje)
11 Een mond vol chocola (liedje)
12. De afdruk van een zoen (liedje)
13. Zwemles (liedje)
14. Op het eiland waar ik woon (liedje)
15. Het leven van een aap (liedje)
16. De vlieger en de duif (liedje)
17. Een band (liedje)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rob van Olm
Voorgelezen door
Frédérique Spigt
Uitgever
Uitgeverij Rubinstein
ISBN
9789047621225
Formaat
MP3
Publicatiedatum
December 2015
Categorie
Taal
Nederlandstalig

Actuele bestsellers!

  • 23,99
  • 22,99
  • 20,00
  • 21,99
  • 23,99
  • 15,00
  • 24,99
  • 22,95
  • 27,99
  • 22,00