Luister (e-Book)

Over muziek, geluid en jezelf

Prijs € 14,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Michel Faber

EPUB met digitaal watermerk | April 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Er zijn ontelbare muziekboeken verschenen over bepaalde muzikanten, bands, decennia of genres. Luister van Michel Faber is een van de eerste boeken die laat zien wat muziek met je doet, en wat er gebeurt als je naar muziek luistert. Faber gaat op onderzoek uit aan de hand van twee belangrijke vragen: hoe luisteren we naar muziek en waarom luisteren we naar muziek? Hij analyseert daarvoor allerlei factoren, van leeftijd tot nationaliteit tot smaak: wat is ‘goede’ en wat is ‘slechte’ smaak? Luister is het non-fictiedebuut van bestsellerauteur Michel Faber, bekend van onder meer de romans Onderhuids en Lelieblank, scharlakenrood, waarvoor hij volgens velen de prestigieuze Man Booker-prijs had moeten winnen. Met Luister heeft Faber een prachtige en ontroerende ode aan zijn levenslange passie geschreven. ‘Ik wil dat muziek me elke keer als ik ernaar luister iets nieuws laat voelen.’ − Michel Faber in de Volkskrant ‘Prachtig geschreven en eindeloos leesbaar.’ − The Guardian ‘Een zeer vermakelijke reis door de levendige wereld van muziek.’ − Kirkus Reviews

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michel Faber
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401621854
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2024
Bestandsgrootte
7314794 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
402

Beschrijving

Er zijn ontelbare muziekboeken verschenen over bepaalde muzikanten, bands, decennia of genres. Luister van Michel Faber is een van de eerste boeken die laat zien wat muziek met je doet, en wat er gebeurt als je naar muziek luistert. Faber gaat op onderzoek uit aan de hand van twee belangrijke vragen: hoe luisteren we naar muziek en waarom luisteren we naar muziek? Hij analyseert daarvoor allerlei factoren, van leeftijd tot nationaliteit tot smaak: wat is ‘goede’ en wat is ‘slechte’ smaak?

Luister is het non-fictiedebuut van bestsellerauteur Michel Faber, bekend van onder meer de romans Onderhuids en Lelieblank, scharlakenrood, waarvoor hij volgens velen de prestigieuze Man Booker-prijs had moeten winnen. Met Luister heeft Faber een prachtige en ontroerende ode aan zijn levenslange passie geschreven.

‘Ik wil dat muziek me elke keer als ik ernaar luister iets nieuws laat voelen.’ − Michel Faber in de Volkskrant

‘Prachtig geschreven en eindeloos leesbaar.’ − The Guardian

‘Een zeer vermakelijke reis door de levendige wereld van muziek.’ − Kirkus Reviews

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michel Faber
Uitgever
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401621854
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2024
Bestandsgrootte
7314794 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
402

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 17,50
  • 21,50
  • 23,99
  • 24,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 20,99
  • 23,00
  • 15,99