Stappen in de stad

de kunst van het versieren, een boek voor mannen

Prijs € 12,95

Uitverkocht

Gijs van Dinther, Marjolein van Burik

Paperback | Oktober 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Stappen in de stadDe kunst van het versierenVoor veel mannen lijkt aantrekkingskracht creëren en versieren een ver-van-mijn-bedshow. Vol bewondering kijken ze naar mannen die het schijnbaar moeiteloos afgaat. Ben jij er zo een? Dan hebben we goed nieuws, want versieren is te leren! Dit boek neemt je stap voor stap mee op een avond stappen in de stad. Je leert technieken en krijgt praktische tips om je aantrekkingskracht te vergroten. We laten je zien hoe je leuke en spannende gesprekken aan kunt knopen, wat je kunt zeggen en hoe je dat handig en op een respectvolle manier aanpakt. Na het lezen van dit boek vind je het leuk om met anderen te flirten, in je privéleven en ook in je werk! Je hebt kennis van sociale dynamieken en met behulp van methoden als mindfulness weet je ook in spontane situaties bij jezelf te blijven. Goed kunnen versieren maakt je leven luchtig, succesvol en leuk.-Vervolg op het zeer succesvolle Een praatje maken-Voor (jonge) mannen … en voor vrouwen die wel eens willen weten hoe mannen dat aanpakken-Auteurs zijn respectievelijk ervaringsdeskundige en psycholoog Gijs van Dinther, Marjolijn van Burik en Twan Timmermans - 128 blz.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gijs van Dinther, Marjolein van Burik
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058714411
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
152

Beschrijving

Stappen in de stad
De kunst van het versieren

Voor veel mannen lijkt aantrekkingskracht creëren en versieren een ver-van-mijn-bedshow. Vol bewondering kijken ze naar mannen die het schijnbaar moeiteloos afgaat. Ben jij er zo een? Dan hebben we goed nieuws, want versieren is te leren!

Dit boek neemt je stap voor stap mee op een avond stappen in de stad. Je leert technieken en krijgt praktische tips om je aantrekkingskracht te vergroten. We laten je zien hoe je leuke en spannende gesprekken aan kunt knopen, wat je kunt zeggen en hoe je dat handig en op een respectvolle manier aanpakt.

Na het lezen van dit boek vind je het leuk om met anderen te flirten, in je privéleven en ook in je werk! Je hebt kennis van sociale dynamieken en met behulp van methoden als mindfulness weet je ook in spontane situaties bij jezelf te blijven. Goed kunnen versieren maakt je leven luchtig, succesvol en leuk.

-Vervolg op het zeer succesvolle Een praatje maken
-Voor (jonge) mannen … en voor vrouwen die wel eens willen weten hoe
mannen dat aanpakken
-Auteurs zijn respectievelijk ervaringsdeskundige en psycholoog

Gijs van Dinther, Marjolijn van Burik en Twan Timmermans - 128 blz.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gijs van Dinther, Marjolein van Burik
Uitgever
Uitgeverij Thema
ISBN
9789058714411
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
152

Actuele bestsellers!

  • 22,99
  • 18,99
  • 24,99
  • 23,00
  • 15,00
  • 15,99
  • 18,99
  • 15,00
  • 23,99
  • 24,99